• Pat rotund model ROT5

  6.290,00 lei

  Pat rotund model ROT5
  Detalii tehnice
  Dimensiuni saltea: lungime 200 x latime 160 x H 20 cm
  Dimensiuni pat: Lungime 250 x latime 240 x H 60 cm
  Structura: lemn, placaj termoformabil, panouri multistrat din esente moi, grosimi 18 mm
  Somiera: lemn multistratificat (fag) cu sistem rabatabil (pistoane pe gaz)
  Tapiterie: piele ecologica calitate premium, pe suport textil

  ROT05 este un pat rotund ce are o structura foarte rezistenta, aspect elegant, accentul fiind pus pe grija acordata detaliilor. Un exemplu in acest sens este chiar tablia tapitata. O piesa de mobilier ce imbina armonios utilitatea cu estetica. Functionalitatea este iarasi un punct forte al acestui pat rotund. Sub saltea, exista un spatiu destinat depozitarii, foarte incapator, ce poate fi accesat prin ridicarea manuala a somierei. Aceasta operatiune necesita un minim de efort gratie sistemului rabatabil cu pistoane pe gaz. Sistemul de iluminare cu senzori aflat la baza acestui pat rotund faciliteaza o buna vizibilitate pe timpul noptii.
  Fiind producatori directi, putem aduce acestui pat rotund, diverse modificari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. De asemenea realizam si saltele potrivite acestui pat rotund, ce au diferite compozitii: memory foam, spuma poliuretanica sau latex.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 21 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit pentru orice model de pat rotund
  Garantie pat: 3 ani

 • intretinerea unei saltelePat rotund model ROTO1 , paturi rotunde

  Pat rotund model ROTO1

  4.410,00 lei

  Pat rotund model ROTO1
  Dimensiuni pat: Lungime 260 x latime 260 x inaltime 45 ( saltea ) 80 ( tablie ) cm
  Saltea: Diametrul 200 cm
  Structura pat: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminate, 18 mm grosime, tapiterie din piele ecologica si spuma poliuretanica cu densitate ridicata, lemn ce permite mulajul pe rotund
  Tablie: tapitata cu piele ecologica
  Acest pat rotund, model ROT01, este o piesa de mobilier potrivita incaperilor mari, spatioase. Doar intr-o camera mare formele si designul acestui pat sunt puse in valoare intr-un mod evident. In afara acestui aspect, un pat rotund mai prezinta si alte avantaje. Unul dintrea ele consta in posibilitatea asezarii pe colt, rezolvand astfel o problema importanta, cea a spatiilor inutilizabile.
  Modelul ROT01 are in compozitie doua noptiere cu sertar mare, foarte incapator. Proiectat in ideea de a ocupa cat mai putin spatiu in camera, primul segment al acestui pat rotund, baza, este cu 15 cm mai retras in interior. Pe langa faptul ca ne vom putea deplasa mai usor in jurul patului, acest detaliu ajuta la obtinerea unui efect vizual aparte.
  Prin serviciul de mobila la comanda, putem aduce acestui pat rotund, diverse modificari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. La cerere, putem realiza multe alte modele de paturi dupa proiectul ( schita / fotografia ) clientului.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 20 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit
  Culoarea sau materialele pot fi schimbate
  Garantie pat: 3 ani

 • pat rotund modelpat rotund model

  Pat rotund model ROTO2

  4.250,00 lei

  Pat rotund model ROTO2
  Detalii tehnice
  Diametru pat: 225 cm
  Diametru saltea: 200 cm
  Inaltime: 70 cm
  Structura pat: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, tapiterie piele ecologica, spuma poliuretanica (densitate ridicata), structura lemn flexibila care permite mulajul pe rotund.

  Un pat rotund poate fi alegerea potrivita mai ales daca intentionam sa ne amenajam camera intr-un mod mai modern, nonconformist. ROT02 a fost creat tocmai in aceasta idee, design-ul sau atipic va oferi dormitorului un plus in ceea ce priveste originalitatea. Avantajul unui pat rotund este acela ca poate fi asezat cam peste tot, in mijlocul camerei cat si pe colt. Pozitionarea pe colt ne ajuta sa rezolvam problema spatiilor pe inutilizabile. Acest pat este fabricat din materiale de calitate rezistente la uzura si usor de curatat.
  Am fost mereu intrebati care este cea mai potrivita saltea pentru un pat rotund. Puteti opta pentru oricare dintre modelele care permit realizarea in forma rotunda, respectiv saltele medicale, saltele memory foam, saltele latex.
  Compania noastra produce mobilier numai pe baza de comanda astfel ca la realizarea acestui pat rotund putem aduce diverse ajustari in ceea ce priveste dimensiunile, culorile sau materialele utilizate.

  INFO:

  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 22 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit
  Garantie pat: 3 ani

 • Pat rotund model ROTO4

  4.585,00 lei

  Pat rotund model ROTO4
  Detalii tehnice
  Dimensiuni saltea: lungime 200 x latime 180 x H 20 cm
  Dimensiuni pat: Lungime 260 x latime 280 cm, H 90 cm
  Structura: panouri multistrat din esente moi, grosimi 18 mm, lemn ( fag ), placaj termoformabil
  Tapiterie: piele ecologica cu baza textila, cu mare rezistenta la uzura
  Acest model de pat rotund are un aspect modern, simplu dar elegant. Unul dintre avantaje este faptul ca poate fi intretinut usor datorita materialului folosit la tapitarea sa. Cele noua noptiere ale patului ies in evidenta si respecta aceeasi idee, respectiv: pat rotund – noptiera rotunda. Noptierele sunt suspendate pe un ax central din otel cromat.
  Tablia patului este alcatuita din doua sectiuni ce sunt separate de un culoar luminos (bazat pe tehnologie LED) foarte util pe timpul noptii, astfel ca nu va mai fi nevoie sa aprindeti lumina in incapere.
  Fiind producatori directi, putem aduce acestui pat rotund, diverse modificari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. De asemenea realizam si saltele rotunde potrivite acestui pat, cu diferite compozitii: spuma poliuretanica, memory foam sau latex.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Acest pat rotund se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 18 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit
  Garantie pat: 3 ani

 • Pat tapitat Tap02

  Pat tapitat TAP01

  2.987,00 lei

  Pat tapitat TAP01
  Detalii tehnice:
  Dimensiuni pat: Lungime 220 x latime 180 x inaltime 45 (saltea) / 85 (tablie) cm
  Dimensiuni saltea: Lungime 200 x latime 160 x inaltime 23 cm
  Structura patului este realizata din panouri aglomerate din lemn dublu melaminate, 18 mm grosime, tapitate cu piele ecologica calitativa, rezistenta la uzura, si spuma poliuretanica cu densitate ridicata
  Pretul include somiera din lemn cu sistem hidraulic, rabatabil

  TAP01 este un model de pat tapitat ce are o tapiterie din piele ecologica, un design simplu dar modern, o piesa de mobilier ideala pentru o camera ceva mai mica. Pielea eco pe suport textil folosita la tapitarea acestui pat are o rezistenta aparte la intindere si expunere in lumina naturala (ultraviolete). Un alt avantaj al materialului il reprezinta intretinerea usoara, pelicula de vinil exterioara putand fi curatata (stearsa) cu usurinta.
  Acest pat tapitat, dupa cum se poate observa si in imaginile mai sus prezentate, are in interior, sub saltea, un spatiu de depozitare foarte util. Il putem accesa ridicand somiera in sus, operatiune ce se face intr-un mod foarte usor datorita pistoanelor hidraulice, capabile sa ridice orice saltea, chiar si pe cele cu greutati insemnate.
  Prin serviciul de “mobila la comanda”, putem aduce acestui pat tapitat diverse ajustari conforme nevoilor sau preferintelor fiecaruia. Pentru un buget mai redus, patul poate fi realizat intr-o varianta fara somiera, respectiv spatiul interior.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 10 – 18 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) asiguram transport gratuit
  Culoarea sau materialele pot fi schimbate
  Garantie pat: 3 ani

 • Pat tapitat TAP02Pat tapitat TAP02

  Pat tapitat TAP02

  4.540,00 lei

  Pat tapitat TAP02
  Detalii tehnice
  Dimensiuni pat: Lungime 220 x latime 180 x inaltime (tablie) 90 cm
  Dimensiuni saltea: latime 160 x Lungime 200 x inaltime 20 cm
  Structura pat: lemn multistrat, panouri aglomerate din lemn, dublu melaminate
  Tapiterie: piele ecologica ( culoare la alegere), spuma poliuretanica cu densitati si grosimi diferite
  Picioare: metalice, cromate (optional pe structura lemnoasa)
  Modelul TAP02 face parte din categoria ” paturi tapitate ” si iese in evidenta prin design-ul modern, interesant, obtinut cu ajutorul formelor sale destul de asimetrice. Tablia acestui pat, realizata in totalitate din spuma poliuretanica, sublinieaza cel mai bine aceasta idee .
  Combinatia materialelor, respectiv stofa – piele, contribuie din plin la obtinerea unui produs cu o originalitate aparte. Toate materialele utilizate la realizarea acestui pat tapitat sunt de inalta calitate, rezistente la uzura. Cusatarurile tapiteriei sunt duble iar folosita are aceeasi culoare ca si materialul.
  Prin serviciul de mobila la comanda, putem aduce diverse ajustari acestui pat, astfel incat sa se incadreze perfect in incapere sau ambientul deja existent. . De asemenea, realizam si alte modele de paturi tapitate dupa proiectul (fotografia / schita) clientului.
  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza in intervalul 10 – 21 zile ( din data semnarii contractului )
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) asiguram transport gratuit
  Culoarea sau materialele pot fi schimbate
  Garantie pat: 3 ani

 • pat tapitat tappat tapitat tap

  Pat tapitat TAP04

  3.133,00 lei

  Pat tapitat TAP04
  Detalii tehnice
  Dimensiuni pat: lungime 210 x latime 180 x inaltime 110 cm
  Dimensiune saltea: 200 x 160 x h 20 cm
  Somiera din lemn de fag, multistratificat favorizeaza o ventilare corecta a saltelei si nu permite depunerea mucegaiului
  Structura: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminate, grosimi 18 – 36 mm
  Canturi: ABS cu o grosime de 2 mm
  Tapiterie: piele ecologica pe suport textil (nuante la alegere).
  Tablia: piele si spuma poliuretanica cu densitate ridicata.
  Dimensiuni noptiere: lungime 55 x latime 40 x h 45 cm
  TAP04, este o piesa de mobilier ce completeaza perfect ambientul unei camere elegante. Design-ul modern al acestui pat tapitat, un exemplu in acest sens fiind liniile prezente pe tablie, creaza un joc abstract, interesant, fara a depasi deloc limita bunului gust.
  Mergand pe acelasi concept, al elegantei si a medernului, noptierele din MDF vopsit ce prezinta elemente decorative in ton cu tablia, au sertare cu un sistem de deschidere prin atingere (push-open).
  Prin serviciul de mobila la comanda, putem aduce acestui pat tapitat, diverse ajustari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. De asemenea, realizam si alte modele de paturi dupa proiectul (fotografia / schita) clientului.

  INFO:
  Noptierele se achizitioneaza separat. Pret / noptiera: 750 lei
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 22 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit
  Culoarea sau materialele pot fi schimbate
  Garantie pat: 3 ani

 • pat tapitat tap06

  Pat tapitat TAP06

  3.950,00 lei

  Pat tapitat TAP06
  Detalii tehnice
  Dimensiuni pat: Lungime 235 x latime 200 x H 87 cm
  Spatiul pentru saltea: latime 160 x Lungime 200 x H 20 cm
  Structura pat: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminat, lemn (frasin), PAL hidrofugat, grosime 18 mm
  Tapiterie: stofa premium, piele ecologica (nuanta la alegere), spuma poliuretanica

  Dormitorul este una dintre cele mai importante camere ale locuintei, deoarece aici ne odihnim si ne refacem puterile pentru o noua zi de munca. Un astfel de loc trebuie amenajat, mobilat, intr-un mod cat mai placut. TAP06 este un pat tapitat (stofa) ce respecta acest principiu.
  Tablia este realizata din spuma poliuretanica cu densitate ridicata pentru a mentine si pastra forma. Butonii montati prin tragere ajuta la obtinerea unui design elegant.
  Originalitatea acestui pat tapitat este subliniata mai mult prin combinarea materialelor, piele – stofa. Si pentru ca am amintit de materiale, acestea sunt calitative, cu o mare rezistenta la uzura.
  Prin serviciul de mobila la comanda, putem aduce acestui pat tapitat, diverse ajustari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. Totodata realizam orice alt pat tapitat dupa proiectul (fotografia / schita) clientului. Puteti alege si o saltea din gama celor produse de catre compania noastra. Acestea au diferite compozitii: memory foam, spuma poliuretanica, latex, etc.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 22 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) acest pat tapitat are asigurat transportul gratuit
  Culoarea sau materialele pot fi schimbate
  Garantie pat: 3 ani

 • pat tapitat tap07pat tapitat tap07

  Pat tapitat TAP07

  8.200,00 lei

  Pat tapitat TAP07
  Detalii tehnice
  Dimensiuni saltele: Lungime 200 x latime 80 x H20 cm
  Dimenisune pat: Lungime 220 x latime 175 x H45 cm
  Structura: panouri aglomerate din lemn, tapiterie stofa calitativa (bumbac – poliester)
  Tablie: panouri aglomerate din lemn, stofa, spuma memory foam
  Acest pat tapitat este un produs cu totul special, creat pentru cei care vor sa se bucure din plin de un somn odihnitor sau simple momente relaxante in fata tv-ului. Pe langa design-ul deosebit, grija pentru detalii si materialele de calitate superioara, cea mai importanta functie a acestui pat tapitat este cea a rabatarii electrice.
  Patul are integrate in structura sa doua somiere electrice model Autentique 1 (optional se poate monta doar o singura somiera, dubla) ce pot fi usor actionate printr-o telecomanda (cu fir). Motorul (productie Germania) este foarte silentios, astfel ca sunetul produs este aproape imperceptibil.
  Somierele electrice au 5 segmente independente astfel ca veti putea foarte usor sa il reglati in cele mai relaxante pozitii.
  Excelenta functionalitate a acestui pat tapitat, model TAP07, cu ridicare in pozitia de sezut fara efort, il recomanda ca produs ideal si pentru persoanele ce au diferite probleme de sanatate cum ar fi cele imobilizate, probleme ale coloanei vertebrale, astmatice, ce nu pot dormi la orizontala.
  Avem solutii si in privinta alegerii saltelei, aceasta putand fi realizata din spuma poliuretanica, memory foam, latex ori multe alte materiale bio. La cerere putem executa diverse ajustari acestui pat tapitat, astfel incat sa corespunda perfect nevoilor fiecarui client in parte.
  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 22 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) acest pat tapitat are asigurat transportul gratuit
  Culoarea sau materialele pot fi schimbate
  Garantie pat: 3 ani