• Pat rotund model ROT5

  6.290,00 lei

  Pat rotund model ROT5
  Detalii tehnice
  Dimensiuni saltea: lungime 200 x latime 160 x H 20 cm
  Dimensiuni pat: Lungime 250 x latime 240 x H 60 cm
  Structura: lemn, placaj termoformabil, panouri multistrat din esente moi, grosimi 18 mm
  Somiera: lemn multistratificat (fag) cu sistem rabatabil (pistoane pe gaz)
  Tapiterie: piele ecologica calitate premium, pe suport textil

  ROT05 este un pat rotund ce are o structura foarte rezistenta, aspect elegant, accentul fiind pus pe grija acordata detaliilor. Un exemplu in acest sens este chiar tablia tapitata. O piesa de mobilier ce imbina armonios utilitatea cu estetica. Functionalitatea este iarasi un punct forte al acestui pat rotund. Sub saltea, exista un spatiu destinat depozitarii, foarte incapator, ce poate fi accesat prin ridicarea manuala a somierei. Aceasta operatiune necesita un minim de efort gratie sistemului rabatabil cu pistoane pe gaz. Sistemul de iluminare cu senzori aflat la baza acestui pat rotund faciliteaza o buna vizibilitate pe timpul noptii.
  Fiind producatori directi, putem aduce acestui pat rotund, diverse modificari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. De asemenea realizam si saltele potrivite acestui pat rotund, ce au diferite compozitii: memory foam, spuma poliuretanica sau latex.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 21 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit pentru orice model de pat rotund
  Garantie pat: 3 ani

 • intretinerea unei saltelePat rotund model ROTO1 , paturi rotunde

  Pat rotund model ROTO1

  4.410,00 lei

  Pat rotund model ROTO1
  Dimensiuni pat: Lungime 260 x latime 260 x inaltime 45 ( saltea ) 80 ( tablie ) cm
  Saltea: Diametrul 200 cm
  Structura pat: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminate, 18 mm grosime, tapiterie din piele ecologica si spuma poliuretanica cu densitate ridicata, lemn ce permite mulajul pe rotund
  Tablie: tapitata cu piele ecologica
  Acest pat rotund, model ROT01, este o piesa de mobilier potrivita incaperilor mari, spatioase. Doar intr-o camera mare formele si designul acestui pat sunt puse in valoare intr-un mod evident. In afara acestui aspect, un pat rotund mai prezinta si alte avantaje. Unul dintrea ele consta in posibilitatea asezarii pe colt, rezolvand astfel o problema importanta, cea a spatiilor inutilizabile.
  Modelul ROT01 are in compozitie doua noptiere cu sertar mare, foarte incapator. Proiectat in ideea de a ocupa cat mai putin spatiu in camera, primul segment al acestui pat rotund, baza, este cu 15 cm mai retras in interior. Pe langa faptul ca ne vom putea deplasa mai usor in jurul patului, acest detaliu ajuta la obtinerea unui efect vizual aparte.
  Prin serviciul de mobila la comanda, putem aduce acestui pat rotund, diverse modificari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. La cerere, putem realiza multe alte modele de paturi dupa proiectul ( schita / fotografia ) clientului.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 20 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit
  Culoarea sau materialele pot fi schimbate
  Garantie pat: 3 ani

 • pat rotund modelpat rotund model

  Pat rotund model ROTO2

  4.250,00 lei

  Pat rotund model ROTO2
  Detalii tehnice
  Diametru pat: 225 cm
  Diametru saltea: 200 cm
  Inaltime: 70 cm
  Structura pat: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, tapiterie piele ecologica, spuma poliuretanica (densitate ridicata), structura lemn flexibila care permite mulajul pe rotund.

  Un pat rotund poate fi alegerea potrivita mai ales daca intentionam sa ne amenajam camera intr-un mod mai modern, nonconformist. ROT02 a fost creat tocmai in aceasta idee, design-ul sau atipic va oferi dormitorului un plus in ceea ce priveste originalitatea. Avantajul unui pat rotund este acela ca poate fi asezat cam peste tot, in mijlocul camerei cat si pe colt. Pozitionarea pe colt ne ajuta sa rezolvam problema spatiilor pe inutilizabile. Acest pat este fabricat din materiale de calitate rezistente la uzura si usor de curatat.
  Am fost mereu intrebati care este cea mai potrivita saltea pentru un pat rotund. Puteti opta pentru oricare dintre modelele care permit realizarea in forma rotunda, respectiv saltele medicale, saltele memory foam, saltele latex.
  Compania noastra produce mobilier numai pe baza de comanda astfel ca la realizarea acestui pat rotund putem aduce diverse ajustari in ceea ce priveste dimensiunile, culorile sau materialele utilizate.

  INFO:

  Pretul nu include salteaua
  Patul se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 22 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit
  Garantie pat: 3 ani

 • Pat rotund model ROTO4

  4.585,00 lei

  Pat rotund model ROTO4
  Detalii tehnice
  Dimensiuni saltea: lungime 200 x latime 180 x H 20 cm
  Dimensiuni pat: Lungime 260 x latime 280 cm, H 90 cm
  Structura: panouri multistrat din esente moi, grosimi 18 mm, lemn ( fag ), placaj termoformabil
  Tapiterie: piele ecologica cu baza textila, cu mare rezistenta la uzura
  Acest model de pat rotund are un aspect modern, simplu dar elegant. Unul dintre avantaje este faptul ca poate fi intretinut usor datorita materialului folosit la tapitarea sa. Cele noua noptiere ale patului ies in evidenta si respecta aceeasi idee, respectiv: pat rotund – noptiera rotunda. Noptierele sunt suspendate pe un ax central din otel cromat.
  Tablia patului este alcatuita din doua sectiuni ce sunt separate de un culoar luminos (bazat pe tehnologie LED) foarte util pe timpul noptii, astfel ca nu va mai fi nevoie sa aprindeti lumina in incapere.
  Fiind producatori directi, putem aduce acestui pat rotund, diverse modificari astfel incat sa se incadreze perfect in camera sau ambientul deja existent. De asemenea realizam si saltele rotunde potrivite acestui pat, cu diferite compozitii: spuma poliuretanica, memory foam sau latex.

  INFO:
  Pretul nu include salteaua
  Acest pat rotund se realizeaza la comanda in intervalul 8 – 18 zile
  In Bucuresti si imprejurimi ( 30 km ) oferim transport gratuit
  Garantie pat: 3 ani