• saltele memory foam saltele rotundesaltele rotunde , Saltea medicala rotunda - Saltea Memory Foam Rotunda

  Saltea medicala rotunda

  Diametru (cm)Pret ( TVA inclus )
  2001290 RON
  2101390 RON
  2201420 RON

  FORMULAR DE COMANDA: 


  Alege Diametru *  Saltea medicala rotunda

  Paturile rotunde au devenit in ultima perioada piese de mobilier tot mai cautate datorita design-ului atipic, interesant. Asa cum este si firesc, un pat rotund are nevoie de o saltea rotunda. 
  Tocmai in aceasta idee am creat un produs special, respectiv o saltea medicala rotunda, proprietatile sale ortopedice o recomanda in primul rand celor care au probleme cu spatele, zona cervicala.
  Aceasta saltea fiind rigida mentine coloana vertebrala dreapta si in cel mai scurt timp se va observa o ameliorare progresiva a confortului in timpul somnului.

  Compozitie, specificatii saltea medicala rotunda:

  – baza din spuma poliuretanica ultra elastica cu insertii profilate pentru o buna aerisire
  – husa interioara antistatica
  – husa exterioara a acestei saltele este realizata dintr-o combinatie bumbac – poliester, calitativ la atingere ce absoarbe umiditatea corporala
  – garantie: 5 ani
  – durabilitate : peste 10 ani

  Saltele Stil Autentique

  Aceste saltele au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.
  Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice.

  Dimensiuni si preturi saltea medicala rotunda 

  Saltele Stil Autentique

  Aceste saltele au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.
  Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice.
  Saltea medicala rotunda..

 • spuma poliuretanica

  Saltea medicala Stil 15

  Saltea medicala stil 15

  Descriere Produs:

  Aceasta saltea medicala, model Stil15, este primul produs al categoriei saltele medicale. Proprietatile medical – ortopedice ale acestei saltele, o recomanda ca fiind una dintre cele mai bune variante de odihna pentru persoanele cu diferite probleme de sanatate in zona lombara sau cervicala.

  Saltea medicala Stil 15 – Caracteristici

  Baza flexibila din spuma poliuretanica este ceva mai rigida, in ideea sustinerii coloanei vertebrale intr-o pozitie dreapta, aceasta fiind principala caracteristica a unei saltele medicale, ortopedice.
  Spre deosebire de vechile modele cu arcuri, aceasta saltea medicala ofera un confort superior si o lunga durata de viata. La capitolul calitati – avantaje, trebuie specificat faptul ca salteaua are proprietati antialergice, antibacteriene.
  Contrar unor pareri, o saltea medicala usor rigida, sau chiar tare, ofera o baza adecvata pentru somn deoarece are un suport mai puternic coloana vertebrala este sustinuta mai bine. Oasele trebuie sa intampine o anumita rezistenta atunci cand ne asezam pe o saltea. Daca oasele vor prelua o parte din presiune, aceast fapt va conduce la relaxarea muschilor si a arterelor. Astfel, sistemul limfatic va functiona bine, ajutand la obtinerea unui somn odihnitor.

  Saltea medicala Stil15 – INFO

  La comanda, putem realiza aceasta saltea medicala si pe alte dimensiuni sau forme atipice: rotunda, triunghi, romb, inima, etc. Aspectul husei ce imbraca salteaua (desen, culori), poate diferi comparativ cu cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile, respectiv caracteristicile, sunt identice.

  Saltea medicala Stil15 – Compozitie si specificatii

  – structura din spuma poliuretanica ultra elastica, calitate superioara
  – husa interioara antistatica
  – materialul husei este realizat dintr-o combinatie bumbac-poliester, menita sa absoarba umiditatea corporala
  – aerisirea saltelei se face prin banda tridimensionala (12 cm inaltime )
  – husa lavabila (temperatura 30 grade)
  – inaltime saltea: 15 cm
  – garantie: 4 ani
  – durabilitate: peste 10 ani

  Dimensiune ( cm )Pret ( TVA inclus )
  80-190320 RON
  80-200325 RON
  90-190330 RON
  90-200340 RON
  120-190475 RON
  120-200480 RON
  140-190540 RON
  140-200545 RON
  160-190580 RON
  160-200585 RON
  180-200650 RON
  200-200720 RON

  FORMULAR DE COMANDA : 


  Alege Dimensiune *  Saltele Stil Autentique

  Aceste saltele tip medicale au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse calitative. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram in continuare pentru a produce noi saltele care sa corespunda chiar si celor mai exigente cerinte.
  Gama produselor noastre vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al omeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentru copii nu a fost neglijat astfel ca putem produce diverse saltele cu structura si compozitii antialergice. Daca sunteti in cautarea unui produs personalizat, nu ezitati sa ne contactati.

 • Saltea medicala Stil18

  Saltea medicala Stil18, al doilea produs al acestei categorii, reprezinta o alegere excelenta in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Caracteristicile ortopedice prezente la aceasta saltea medicala o recomanda ca fiind printre cele mai bune solutii pentru odihna, mai ales in cazul persoanelor cu diverse afectiuni ale coloanei, zonei cervicale cat si lombare.

  Saltea medicala Stil18 – Proprietati
  Compozitia interioara este realizata din spuma poliuretanica flexibila, usor rigida, pentru a favoriza mentinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta, aceasta fiind in esenta rolul unei saltele medicale.
  Facand o comparatie cu vechile saltele ce aveau un interior bazat pe arcuri, aceasta saltea medicala Stil18 ofera o senzatie de confort net superior si rezista mult mai bine la uzura. O saltea calitativa va trebui sa aibe intotdeauna proprietati antibacteriene, antialergice, conditie respectata de catre modelul Stil18.
  Pentru ca vorbim despre o saltea medicala moderna, trebuie sa specificam faptul ca acest model are doua suprafete (fata – spate)una ceva mai tare, cealalta flexibila, usor moale. Prin urmare, puteti intoarce salteaua pe partea care va aduce mai mult confort. Mergand pe firul acestei idei, trebuie stiut faptul ca intoarcerea periodica pe ambele parti este chiar indicata pentru o saltea medicala, astfel se va pastra mult timp in conditii optime, fara a-i fi afectate proprietatile.

   

  Saltea medicala Stil18 – Caracteristici
  – structura din spuma poliuretanica, ultra elastica, calitate superioara
  – husa interioara antistatica
  – materialul in care este imbracata salteaua are o compozitie obtinuta dintr-un mix bumbac-poliester; bumbacul face ca materialul sa fie placut la atingere, sa absoarba umiditatea corporala, iar poliesterul calitativ impiedica uzura, scamosarea materialului, astfel ca veti avea mult timp o saltea medicala cu un aspect nou
  – imprejurul saltelei exista o banda tridimensionala (12 cm inaltime) care asigura ventilatia interioara
  – husa poate fi spalata (temperatura aproximativa 30 grade)
  – grosime saltea: 18 cm
  – garantie: 4 ani
  – rezistenta: peste 10 ani

  INFO: Aceasta saltea medicala poate fi realizata si la comanda, pe alte dimensiuni sau forme atipice.

   

  Saltele medicale marca Stil Autentique
  Tot ce inseamna saltele produse sub brandul Stil Autentique, a fost creat cu scopul de a oferi clientilor nostri produse care sa-i multumeasca pe deplin. Materialele folosite sunt pe masura iar tehnologia moderna ajuta la obtinerea unu grad superior al rezistentei, respectiv ergonomiei. Lucram permanent la realizarea altor noi saltele, modele inovatoare care sa raspunda nevoilor fiecaruia dintre noi.
  Avem o gama larga de produse atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier (moteluri, pensiuni, etc). Nu am neglijat nici segmentul “saltele pentru copii”, astfel ca producem diferite saltele Baby cu structura si compozitii antialergice.

  Dimensiuni (cm)Pret (TVA Inclus)
  80-190380
  80-200390
  90-190395
  90-200400
  120-190560
  120-200575
  140-190595
  140-200645
  160-190665
  160-200680
  8180-200730
  200-200830

  Alege Dimensiune * • Magazin salteleSaltea medicala Stil20

  Saltea medicala Stil20

  Saltea Medicala Stil20

  Descriere Produs

  Aceasta Saltea Medicala Stil20, este un produs cu excelente proprietati ortopedice ce-l recomandam in special persoanelor ce au diverse probleme in zona spatelui. Chiar daca vorbim despre o saltea tip medicala, ortopedica, ceva mai rigida, grosimea acesteia, 20 cm, ajuta la obtinerea unei stari ridicate a confortului.
  La o saltea medicala, rigiditatea joaca un rol important. Principala cauza a durerilor coloanei, resimtite la trezire, poate fi chiar faptul ca am dormit pe o saltea prea moale. O compozitie prea moale nu poate oferi corpului posibilitatea de a avea contact uniform cu salteaua. Aceste saltele medicale sunt eficiente tocmai datorita rigiditati usor ridicate ce permite coloanei vertebrale sa stea intr-o pozitie corecta, naturala, pe toata durata somnului. Astfel, poti trata sau preveni problemele privind deformarile coloanei.

  Saltea medicala Stil20 – Avantaje

  Comparativ cu vechile modele ce aveau arcuri, o saltea medicala ca aceasta, imprima corpului o stare relaxanta, cu adevarat odihnitoare iar durabilitatea saltelei este mult superioara. Aceste saltele medicale pot fi intoarse pe ambele parti, operatiune ce le ajuta sa isi revina la forma initiala. Fiecare parte a acestei saltele are un nivel diferit de rigiditate, astfel ca le puteti schimba, intoarce, dupa bunul plac sau dupa nevoi. Proprietatile antialergice, antibacteriene prezente la aceasta saltea, pot fi considerate avantaje majore.

  Saltea medicala Stil20 – INFO

  La comanda, putem realiza aceasta saltea medicala si pe alte dimensiuni sau forme atipice: rotunda, romb, inima, triunghi, etc. Design-ul husei ce imbraca salteaua (culori, desen), poate diferi comparativ cu cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile, respectiv caracteristicile, raman identice.

  Saltea medicala Stil20  Structura si compozitie

  – spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate pentru o buna ventilatie
  – husa interioara antistatica
  – husa exterioara: amestec bumbac si poliester calitativ la atingere, care absoarbe umiditatea corporala
  – aerisire saltea: prin banda tridimensionala (12 cm inaltime)aflata in zona mediana
  – husa lavabila ce poate fi spalata la o temperatura aproximativa 30-40 grade
  – inaltime totala saltea: 20 cm
  – garantie: 4 ani
  – durabilitate: peste 10 ani
  Dimensiune ( cm )Pret ( TVA inclus )
  80-190420 RON
  80-200450 RON
  90-190455 RON
  90-200460 RON
  120-190645 RON
  120-200650 RON
  140-190740 RON
  140-200745 RON
  160-190750 RON
  160-200755 RON
  180-200900 RON
  200-200920 RON

  FORMULAR DE COMANDA :


  Alege Dimensiune *  Saltele Stil Autentique

  Aceste saltele tip medicale au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse calitative. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram in continuare pentru a produce noi saltele care sa corespunda chiar si celor mai exigente cerinte.
  Gama produselor noastre vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al  omeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentru copii nu a fost neglijat astfel ca putem produce diverse saltele cu structura si compozitii antialergice. Daca sunteti in cautarea unui produs personalizat, nu ezitati sa ne contactati.
 • Saltea medicala Stil25

  Saltea medicala Stil25

  Dimensiune ( cm )Pret ( TVA inclus )
  80-190660 RON
  80-200665 RON
  90-190680 RON
  90-200685 RON
  120-190940 RON
  120-200945 RON
  140-1901060 RON
  140-2001070 RON
  160-1901135 RON
  160-2001145 RON
  180-2001265 RON
  200-2001390 RON

  FORMULAR DE COMANDA:


  Alege Dimensiune *  Saltea medicala Stil25

  Descriere Produs
  Saltea medicala Stil25, o saltea medicala cu deosebite proprietati ortopedice ce reprezinta o varianta ideala pentru persoanele ce au diverse disfunctii ale coloanei vertebrale. Grosimea generoasa (25 cm) ofera un confort superior si o mai buna rezistenta.

  Saltea medicala Stil25
  Vorbim despre o saltea moderna, realizata cu ajutorul noilor tehnologii in domeniu. Fata de clasicele saltele (arcuri), produse date in curand uitarii, aceste saltele medicale au multe avantaje majore, pozitive, asupra sanatatii corporale.

  Saltea medicala Stil25
  Tot la capitolul rezistenta specificam faptul ca structura calitativa folosita la realizarea acestor saltele medicale, impiedica deformarea lor in timp, detaliu valabil si in cazul intrebuintarii lor de catre persoane supraponderale. Un sfat suplimentar in favoarea pastrarii intacte a calitatilor acestei saltele este acela de a fi intoarsa periodic, ambele fete putand fi utilizate in aceeasi masura.

  Alte avantaje Saltea medicala Stil25 : 
  Completam seria avantajelor amintind ca Stil25 este o saltea medicala ce prezinta proprietati antialergice, antibacteriene, avand o husa exterioara care se poate spala.

  Compozitie si specificatii pentru Saltea medicala Stil25  :

  spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate, create sa favorizeze ventilatia
  husa interioara antistatica
  combinatie material de acoperire din bumbac si poliester calitativ, placut la atingere, menit sa absoarba umiditatea corporala
  aerisirea acestei saltele se face prin banda tridimensionala (H12 cm)
  husa lavabila (spalare 30 grade)
  inaltime saltea: 25 cm
  garantie: 5 ani
  durabilitate: minim 10 ani

  Saltea medicala Stil25 – Saltele Stil Autentique

  Aceste saltele au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.Saltea medicala Stil25
  Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice. Saltea medicala Stil25

 • saltea medicala stil28

  Saltea medicala Stil28

  Dimensiune ( cm )Pret ( TVA inclus )
  80-190710 RON
  80-200720 RON
  90-190725 RON
  90-200730 RON
  120-190990 RON
  120-200995 RON
  140-1901090 RON
  140-2001095 RON
  160-1901185 RON
  160-2001190 RON
  180-2001300 RON
  200-2001440 RON

  FORMULAR DE COMANDA: 


  Alege Dimensiune *  Saltea medicala Stil28

  Saltea medicala Stil28
  Prezentare produs
  Saltea medicala Stil28, un produs cu proprietati ortopedice ce reprezinta o varianta ideala pentru persoanele ce au diverse disfunctii ale coloanei vertebrale. Inaltimea saltelei (28 cm) va face sa ne simtim cu adevarat relaxati, ceea ce inseamna un inalt grad de confort.

  Iata cateva avantaje pe care le regasim la o saltea medicala Stil28:

  – imprima o senzatie de relaxare aparte datorita ergonomiei excelente
  – mentine coloana vertebrala intr-o pozitie corecta, ameliorand durerile din zona cervicala sau lombara
  – structura revolutionara a acestei saltele cu microcelule ajuta la ventilarea interioara
  – fiind vorbea despre o saltea medicala aerisita, nu se mai pune problema formarii mucegaiului
  Saltea medicala Stil28
  Si pentru ca am vorbit despre rezistenta, structura de calitate folosita la fabricarea acestor saltele medicale nu permit deformarea lor chiar daca sunt utilizate zilnic de catre persoane ce au greutati corporale ridicate.
  Va oferim un sfat suplimentar: daca doriti sa pastrati pentru mai mult timp intr-un mod intact caracteristicile si proprietatile acestei saltele medicale, este indicata intoarcerea ei periodica pe ambele fete.
  Trebuie scos in evidenta si fapul ca Stil28 este o saltea medicala ce prezinta proprietati antibacteriene, antialergice, iar husa exterioara este detasabila, putand fi spalata oricand. Aceasta saltea medicala Stil28 reprezinta o varianta ideala atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca, la comanda, putem realiza acest model si pe alte dimensiuni mai reduse.

  Saltea medicala Stil28 Structura si specificatii:

  – spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate, ce ajuta la o buna ventilare in interior
  – husa interioara antistatica
  – materialul textil de acoperiere este realizat dintr-o combinatie bumbac – poliester calitativ, placut la atingere
  – stil28, o saltea medicala cu o excelenta aerisire interioara gratie benzii tridimensionale ( inaltime 12 cm)
  – husa poate fi spalata la o temperatura medie (30 grade)
  – inaltime saltea: 28 cm
  – garantie: 5 ani
  – rezistenta in timp: minim 10 ani

  Saltele Stil Autentique
  Toate aceste saltele medicale au fost produse cu scopul de a oferi clientilor nostri confort, odihna, relaxare. Materialele utilizate respecta cele mai noi standarde calitative iar tehnologia folosita ajuta la obtinerea unui inalt grad de ergonomie si rezistenta. Proiectam in permanenta noi modele de saltele medicale care sa corespunda nevoilor pe care le are fiecare persoana in parte.

 • Saltea medicala Stil30

  Saltea medicala Stil30

  Dimensiune ( cm )Pret ( TVA inclus )
  80-190750 RON
  80-200755 RON
  90-190775 RON
  90-200780 RON
  120-1901035 RON
  120-2001040 RON
  140-1901130 RON
  140-2001135 RON
  160-1901220 RON
  160-2001230 RON
  180-2001350 RON
  200-2001480 RON

  FORMULAR DE COMANDA: 


  Alege Dimensiune *  Saltea medicala Stil30

  Descriere Produs
  Saltea medicala Stil30 este produsul de top al gamei „saltele medicale”. Grosimea speciala (30) cm ajuta la obtinerea unei stari exceptionale de confort prin detensionarea musculaturii, astfel ca veti dormi mult mai bine, intr-un pat comod si sigur. Sedentarismul (munca la birou sau statul in fata calculatorului) este factorul ce afecteaza coloana in mod negativ. Aceste saltele medicale, gratie compozitiei mai dense, rigide, sunt recomandate in special persoanelor care au probleme cu coloana vertebrala, favorizand mentinerea ei intr-o pozitie corecta.
  In comparatie cu vechile clasicele saltele bazate pe arcuri, acesta noua generatie de saltele medicale au o rezistenta deosebita ceea ce reprezinta echivalentul unei mari durabilitati in timp. Datorita grosimii sale,saltea medicala Stil30 este indeformabila, astfel ca poate suporta presiuni corporale mai mari, detaliu foarte important pentru persoanele supraponderale.

  Intretinere Saltea medicala Stil30
  Pentru a pastra intacte toate proprietatile acestei saltele medicale, o perioada indelungata, va recomandam sa o intoarceti periodic, operatiune ce faciliteaza readucerea ei in forma initiala. Protectia igienica, antialergica si antibacteriana completeaza seria avantajelor acestui produs.

  Compozitie, specificatii Saltea medicala Stil30 :
  -spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate, create sa favorizeze ventilatia
  -husa interioara antistatica
  -husa exterioara din bumbac si poliester calitativ, placut la atingere, menit sa absoarba umiditatea corporala
  -aerisirea acestei saltele se face prin banda tridimensionala (H12 cm)
  -husa lavabila (spalare 30 grade)
  -inaltime saltea: 25 cm
  -garantie: 5 ani
  -durabilitate: minim 10 ani

  Saltea medicala Stil30 – Saltele Stil Autentique

  Aceste saltele au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.

  Saltea medicala Stil30
  Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice. Saltea medicala Stil30 .