• pat medicalpat medical

  Pat medical

  1.850,00 lei

  Pat medical

  Autentique10 este un pat medical ce poate indeplini multiple functii (recuperaremedicala, perioade postoperatorii ori convalescenta). O alta utilitate speciala este aceea ca ofera pozitii corecte de inclinare pe tot parcursul somnului pentru persoanele cu astm bronsic.Acest pat medical poate ajuta persoanele cu diverse dizabilitati prin usurinta cu care poate fi manevrat din telecomanda, contribuind astfel la o calitate mai buna a vietii pentru persoanele in varsta ce au un grad scazut al mobilitatii. Aceasta ultima idee vine in sprijinul personalului (asistentii sociali) diverselor institutii (camine batrani, centre seniori) cat si a clinicilor medicale, acolo unde un pat medical Autentique10 ar usura mult la operatiunile de ridicare, respectiv manevrare ale unei persoane in varsta.

  Somiera electrica din lemn, model Autentique1

  Ceea ce trebuie remarcat la acest produs, este functionalitatea exceptionala oferita de o somiera electrica din lemn, model Autentique1. Cele 5 segmente independente ale somierei ajuta beneficiarul sa isi poata regla singur, ( prin telecomanda) pozitia de sedere sau relaxare. Rabatarea se face cu ajutorul unu motor silentios (productie germana), al carui zgomot este aproape imperceptibil.Vorbind despre un pat medical, ne-am gandit la absolut toate detaliile ce ar putea oferi cat mai mult confort si utilitate. O idee in acest sens o reprezintasistemul prin care se regleaza flexibilitatea patului. La partea mediana, pe lamele, exista montati mai multi regulatori mobili. Cand sunt mutati spre centru, somiera devine mai tare, rigida. Mutati in partile extreme, somiera devina flexibila, moale.
  Utilitatea nu are voie sa lipseasca din fisa tehnica a unui pat medical astfel ca in zona picioarelor si a partilor laterale, am montat panouri ce elimina riscul caderii din pat. Panourile se pot muta sau detasa foarte usor, fara folosirea unor accesorii (scule).
  Avand aceste caracteristici si calitati, Autentique10 este un pat medical ce reuseste sa indeplineasca toate exigentele necesare privind pozitionarea cat maicorecta a corpului. Un produs ideal care se adreseaza unei arii diverse de beneficiari. Pentru acest pat medical, avand in vedere functia de rabatare, recomandam achizitia unei saltele memory foam datorita compozitiei moi (se indoaie usor)dar si a proprietatilor ei. Aceste saltele memory foam sunt folosite cand pacientul este imobilizat la pat pe termen indelungat. Presiunea exercitata asupra diferitelor zone din corp poate scadea sau chiar opri circulatia sangelui, provocand cangrene. Spuma memory impiedica sa se intample acest lucru.

  Dimensiuni standard:

  80 x 200 cm
  90 x 200 cm

  La cerere putem realiza acest pat medical si intr-o varianta cu dimensiuni atipice, varianta cu doua motoare sau putem adauga diferite accesorii cum ar fi polite mobile cu rol de masa (servit sau suport laptop,etc).

  Garantie pat medical

  Garantie motor: 2 ani
  Garantie cadru lemn: 3 ani
  Garantie lamele: 3 ani

  FORMULAR DE COMANDA:


  Alege Dimensiune * • Somiera dubla Autentique 8

  Somiera dubla Autentique 8

  490,00 lei

  Somiera dubla Autentique 8 se diferentiaza de alte modele prin rezistenta foarte puternica la uzura. Are o structura din lemn multistratificat de fag, material ce aduce multiple avantaje unei somiere. Lamelele sunt puternice, late, curbate si vin incastrate direct in rama.
  Fiind executata integral din lemn, aceasta Somiera dubla Autentique 8 (rama de pat) este destul de flexibila, facand fata cu succes atunci cand trebuie sa reziste unei mari greutati. Un asa zis “efect de arc”, creat de flexibilitatea straturilor, ajuta la evitarea sau ruperea acestei somiere. Somiera dubla Autentique 8.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera dubla Autentique 8:
  160 x 200 x h 30 cm
  180 x 200 x h 30 cm
  200 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem realiza si somiere cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie:
  4 ani


  Alege Dimensiune *
  Somiera dubla Autentique 8

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera dubla Autentique 8 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera dubla Autentique 8

  Avantajele somiera dubla Autentique 8 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera dubla Autentique 8 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  Somiera dubla Autentique 8

 • Somiera dubla Autentique 9

  Somiera dubla Autentique 9

  550,00 lei

  Somiera dubla Autentique 9

   

   

  Somiera dubla Autentique 9 (rama de pat) care reusit sa multumeasca chiar si cele mai exigente gusturi in materie de calitate si functionalitate.
  Este realizata din lemn de fag, multistratificat, material ce aduce multiple avantaje pentru Somiera dubla Autentique 9.
  Toate lamelele pentru Somiera dubla Autentique 9 sunt usor curbate, au o latime de 38 mm si vin fixate la capete cu suporti elastici. Fiecare lamela are o miscare independenta, acesta fiind un important factor ergonomic. In zona de mijloc (lombara), somiera prezinta un sistem de rigidizare ce poate fi reglat in functie de preferinte sau de caractesiticile avute de saltea.
  Creata in ideea de a oferi confort si odihna, Somiera dubla Autentique 9, se adapteaza perfect anatomiei corpului intins, astfel ca dupa primele utilizari, vei fi nerabdator sa ajungi in patul tau relaxant.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard:
  160 x 200 x h 30 cm
  180 x 200 x h 30 cm
  200 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem produce si somiere cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie:
  4 ani


  Alege Dimensiune *
  Somiera dubla Autentique 9

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera dubla Autentique 9 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera dubla Autentique 9

  Avantajele somiera dubla Autentique 9 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera dubla Autentique 9 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

 • saltele memorisomiere, Somiera electrica cu telecomanda , somiere electrice

  Somiera electrica cu telecomanda

  Somiera electrica cu telecomanda, model Autentique1 este realizata din lemn de fag, multistratificat, cu ajutorul unor tehnologii avansate in prelucrarea lemnului. Vorbim despre un accesoriu modern, respectiv o somiera electrica gandita, proiectata sa ofere confort, sa usureze viata, cu ajutorul multiplelor functii pe care le indeplineste.
  Lamelele acestei somiere electrice(38 mm latime) au ficare o buna flexibilitate si o miscare independenta, acesta fiind alt factor ce suplimenteaza rezistenta. Sistemul de reglare a duritatii pe care somiera il are in zona mediana, este format din doi regulatori mobili, fixati pe lamela. Cand sunt mutati spre centru, somiera devine (treptat) rigida iar cand acestia se afla in partile extreme, obtinem o flexibilitate ce poate fi ajustata conform preferintelor fiecaruia.

  Toate functiile de ridicare, coborare, prezente la somiera electrica Autentique1 (sistem cremalier)sunt realizate cu ajutorul unui motor (productie germana)ce se actioneaza prin telecomanda. Alt avantaj deosebit il reprezinta silentiozitatea, zgomotul pe care il produce motorul fiind aproape imperceptibil.
  Avand toate functiile necesare pentru o manevrare ce implica ridicarea sau coborarea corpului in conditii optime, somiera electrica cu telecomanda, model Autentique1 devine un produs recomandat atat persoanelor dornice sa se bucure de adevarate momente relaxante(somn, vizionare tv, citit, etc) dar mai ales celor imobilizate, ce au diverse probleme medicale. In legatura cu acest ultim aspect, somiera electrica Autentique1 este recomandata in special persoanelor astmatice care au nevoie sa doarma intr-un unghi inclinat pentru a preveni sufocarea.

  Specificatii somiera electrica Autentique1
  Garantii:
  – motor: 2 ani
  – cadru lemn: 4 ani
  – lamele: 4 ani

  Dimensiuni sectiune rama: 60 mm latime x 28 mm grosime
  La comanda putem produce aceasta somiera electrica si pe alte dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Somiere Stil Autentique
  Aceste somiere din lemn multistratificat au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse calitative, fiabile, care sa aibe o ergonomie, respectiv un grad al rezistentei pe masura. Materialele cat si tehnologia folosita pentru producerea unui produs precum somiera electrica model Autentique1, depasesc standardele calitatii. Lucram permanent la proiectarea altor noi modele de somiere, fixe, electrice, sau rabatabile, care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte. Gama produselor noastre este extinsa, propunandu-va solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier, acolo unde ne putem adapta astfel incat sa putem gasi o solutie pentru fiecare trebuinta.

  Dimensiune ( cm )Pret ( TVA inclus )
  80/90 x 200 (cu un motor)1560 RON
  80/90 x 190 ( cu un motor )1660 RON
  90 x 210 (cu un motor)1940 RON
  100 x 200 (cu un motor)1890 RON
  110 x 200 (cu un motor)1936 RON
  120 x 190 (cu un motor)1967 RON
  120 x 200 (cu un motor)2140 RON
  120 x 200 (cu 2 motoare)2360 RON
  130 x 190 (cu un motor)2144 RON
  140 x 200 (cu 2 motoare)2930 RON
  140 x 200 (cu un motor)2720 RON
  160 x 200 (cu 2 motoare)3030 RON
  180 x 200 (cu 2 motoare)3420 RON
  200 x 200 (cu 2 motoare)3650 RON

  FORMULAR DE COMANDA:


  Alege Dimensiune * • Somiera rabatabila Autentique 5

  Somiera rabatabila Autentique 5

  475,00 lei

  Somiera rabatabila Autentique 5

   

  Somiera rabatabila Autentique 5, realizata din lemn de fag, multistratificat, cu lamele late (68 mm), usor curbate, incastrate direct in rama. Fiecare lamela are o miscare independenta, acesta fiind un factor suplimentar de rezistenta.
  La aceste Somiera rabatabila Autentique 5, flexibilitatea joaca un rol important, astfel ca am implementat in zona de mijloc sistemul special de reglare a duritatii (flexibilitatii), ce poate fi ajustat in functie de preferintele si necesitatile fiecaruia.
  Calitatea acestei somiere de a ajuta coloana vertebrala sa adopte o pozitie cat comoda si relaxanta, o transforma intr-un produs ideal pentru toti cei care doresc mai mult confort atunci cand dorm sau se odihnesc in pat.

  Aceste lamele au o flexibilitate optima si prezinta in zona lombara un sistem de reglare a duritatii in functie de preferintele fiecaruia.

  Calitatea de a ajuta coloana vertebrala sa adopte o pozitie cat mai comoda, face ca Somiera rabatabila Autentique 5 sa fie un produs ideal pentru persoanele care doresc un grad ridicat de confort.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm.

  La comanda putem produce si Somiera rabatabila Autentique 5 cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).
  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE COMANDA : 


  Alege Dimensiune *  Somiera rabatabila Autentique 5

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera rabatabila Autentique 5 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera rabatabila Autentique 5

  Avantajele somiera rabatabila Autentique 5 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera rabatabila Autentique 5 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  somiera rabatabila Autentique 5

 • somiere rabatabile, Somiera rabatabila Autentique 6

  Somiera rabatabila Autentique 6

  530,00 lei

  Somiera rabatabila Autentique 6

   

  Somiera rabatabila Autentique 6 manual pentru pat simplu, din lemn de fag, multistratificat, cu lamele curbate de 38 mm latime, ce vin fixate la capete cu ajutorul unor suporti elastici. Fiecare lamela are o miscare independenta, detaliu care ajuta la cresterea rezistentei. La o Somiera rabatabila Autentique 6, flexibilitatea este o caracteristica foarte importanta. Tocmai in aceasta idee am creat in zona de mijloc (lombara) un sistem de reglare a flexibilitatii (duritatii) in functie de preferintele fiecaruia.
  Ajutand coloana vertebrala cat si intregul corp sa adopte o pozitie corecta si comoda, somiera Autentique 6 primeste calificative excelente si la capitolul “suport ergonomic”.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem realiza si somiere rabatabile cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE COMANDA: 


  Alege Dimensiune *  Somiera rabatabila Autentique 6

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera rabatabila Autentique 6 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera rabatabila Autentique 6

  Avantajele somiera rabatabila Autentique 6 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera rabatabila Autentique 6 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  somiera rabatabila Autentique 6

 • Somiera simpla Autentique 11

  Somiera simpla Autentique 11

  195,00 lei

  Somiera simpla Autentique 11

   

  Somiera simpla Autentique 11 este o somiera din lemn de fag, multistratificat cu lamele curbate ce au o latime de 68 mm. Lamelele acestei somiere sunt aplicate direct pe rama, fiind fixate cu suporti elastici la capete.
  Somiera simpla Autentique 11 se monteaza direct pe rama patului, crescand in acest fel considerabil rezistenta ei.

  Sectiunea ramei:
  25 mm grosime. 40 mm inaltime

  Dimensiuni standard:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  Garantie: 2 ani


  Alege Dimensiune *  Somiera simpla Autentique 11

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera simpla Autentique este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera simpla Autentique 11

  Avantajele somiera simpla Autentique 11 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera simpla Autentique 11 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

 • Somiera simpla Autentique 3

  Somiera simpla Autentique 3

  350,00 lei

  Somiera simpla Autentique 3

   

  Somiera simpla Autentique 3 este realizata din lemn multistratificat de fag. Principala calitate a acestei somiere o reprezinta rezistenta data de lamelele late, usor curbate, ce au fiecare o latime de 170 mm si o grosime de minim 9,5 mm. Acestea vin incastrate in rama, fiind protejate de niste garnituri din material plastic care au rolul de a elimina neplacutul scartait.
  Rezistenta unei Somiera simpla Autentique 3 (rame de pat) nu trebuie deloc neglijata. Bara transversala de sub lamele ofera un plus de siguranta si impiedica distantarea ramelor. Facand fata cu succes unui uz foarte ridicat, produsul indeplineste toate conditiile pentru a fi utilizat si ca somiera hoteliera.
  Adezivul special folosit la lipire rezista la conditii de umiditate crescuta (case/vile neincalzite).
  Fiind realizata cu ajutorul unor tehnologii avansate in constructia lemnului, Somiera simpla Autentique 3 este cu adevarat o solutie ideala in raportul calitate / pret.

  Prin acest serviciu special, compania noastra va ofera posibilitatea de a comanda Somiera simpla Autentique 3 cu dimensiuni atipice. Acest lucru este valabil pentru oricare dintre cele 9 modele de Somiera simpla Autentique 3 pe care le producem.

  In afara de dimensiuni, se mai pot realiza si alte modificari astfel incat produsul sa corespunda cerintelor dvs.

  Cand optam pentru achizitionarea unei somiere (rame de pat), trebuie sa fim constienti ca aceasta componenta a patului este destul de importanta. Rolul unei somiere poate avea un impact major, astfel ca nu ar trebui sa facem greseala de a o privi doar ca pe un simplu suport pentru saltea.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiere:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem produce si Somiera simpla Autentique 3 (rame de pat) cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE COMANDA:


  Alege Dimensiune * • Somiere simple, Somiera simpla Autentique 4

  Somiera simpla Autentique 4

  415,00 lei

  Somiera simpla Autentique 4, executata din lemn de fag, multistratificat, cu lamele flexibile si rezistente (38 mm latime) ce au fiecare o miscare independenta.
  S-a tinut cont de fiecare detaliu legat ergonomie, astfel ca aceste lamele vin fixate la capete cu suporti elastici. In zona de mijloc,Somiera simpla Autentique 4 are un sistem cu ajutorul careia se poate regla duritatea (flexibilitatea), in functie de preferientele sau necesitatile fiecaruia. Somiera simpla Autentique 4 este recomandata in special pentru saltelele memory foam sau cele din latex.

  Somiera simpla Autentique 4

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem produce si somiere (rame de pat) cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE CONTACT:


  Alege Dimensiune *  Somiera simpla Autentique 4

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera simpla Autentique 4 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera simpla Autentique 4

  Avantajele somiera simpla Autentique 4 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera simpla Autentique 4 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  somiera simpla Autentique 4