• Somiera dubla Autentique 8

  Somiera dubla Autentique 8

  490,00 lei

  Somiera dubla Autentique 8 se diferentiaza de alte modele prin rezistenta foarte puternica la uzura. Are o structura din lemn multistratificat de fag, material ce aduce multiple avantaje unei somiere. Lamelele sunt puternice, late, curbate si vin incastrate direct in rama.
  Fiind executata integral din lemn, aceasta Somiera dubla Autentique 8 (rama de pat) este destul de flexibila, facand fata cu succes atunci cand trebuie sa reziste unei mari greutati. Un asa zis “efect de arc”, creat de flexibilitatea straturilor, ajuta la evitarea sau ruperea acestei somiere. Somiera dubla Autentique 8.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera dubla Autentique 8:
  160 x 200 x h 30 cm
  180 x 200 x h 30 cm
  200 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem realiza si somiere cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie:
  4 ani


  Alege Dimensiune *
  Somiera dubla Autentique 8

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera dubla Autentique 8 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera dubla Autentique 8

  Avantajele somiera dubla Autentique 8 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera dubla Autentique 8 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  Somiera dubla Autentique 8

 • Somiera dubla Autentique 9

  Somiera dubla Autentique 9

  550,00 lei

  Somiera dubla Autentique 9

   

   

  Somiera dubla Autentique 9 (rama de pat) care reusit sa multumeasca chiar si cele mai exigente gusturi in materie de calitate si functionalitate.
  Este realizata din lemn de fag, multistratificat, material ce aduce multiple avantaje pentru Somiera dubla Autentique 9.
  Toate lamelele pentru Somiera dubla Autentique 9 sunt usor curbate, au o latime de 38 mm si vin fixate la capete cu suporti elastici. Fiecare lamela are o miscare independenta, acesta fiind un important factor ergonomic. In zona de mijloc (lombara), somiera prezinta un sistem de rigidizare ce poate fi reglat in functie de preferinte sau de caractesiticile avute de saltea.
  Creata in ideea de a oferi confort si odihna, Somiera dubla Autentique 9, se adapteaza perfect anatomiei corpului intins, astfel ca dupa primele utilizari, vei fi nerabdator sa ajungi in patul tau relaxant.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard:
  160 x 200 x h 30 cm
  180 x 200 x h 30 cm
  200 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem produce si somiere cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie:
  4 ani


  Alege Dimensiune *
  Somiera dubla Autentique 9

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera dubla Autentique 9 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera dubla Autentique 9

  Avantajele somiera dubla Autentique 9 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera dubla Autentique 9 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.