• pat medicalpat medical

  Pat medical

  1.850,00 lei

  Pat medical

  Autentique10 este un pat medical ce poate indeplini multiple functii (recuperaremedicala, perioade postoperatorii ori convalescenta). O alta utilitate speciala este aceea ca ofera pozitii corecte de inclinare pe tot parcursul somnului pentru persoanele cu astm bronsic.Acest pat medical poate ajuta persoanele cu diverse dizabilitati prin usurinta cu care poate fi manevrat din telecomanda, contribuind astfel la o calitate mai buna a vietii pentru persoanele in varsta ce au un grad scazut al mobilitatii. Aceasta ultima idee vine in sprijinul personalului (asistentii sociali) diverselor institutii (camine batrani, centre seniori) cat si a clinicilor medicale, acolo unde un pat medical Autentique10 ar usura mult la operatiunile de ridicare, respectiv manevrare ale unei persoane in varsta.

  Somiera electrica din lemn, model Autentique1

  Ceea ce trebuie remarcat la acest produs, este functionalitatea exceptionala oferita de o somiera electrica din lemn, model Autentique1. Cele 5 segmente independente ale somierei ajuta beneficiarul sa isi poata regla singur, ( prin telecomanda) pozitia de sedere sau relaxare. Rabatarea se face cu ajutorul unu motor silentios (productie germana), al carui zgomot este aproape imperceptibil.Vorbind despre un pat medical, ne-am gandit la absolut toate detaliile ce ar putea oferi cat mai mult confort si utilitate. O idee in acest sens o reprezintasistemul prin care se regleaza flexibilitatea patului. La partea mediana, pe lamele, exista montati mai multi regulatori mobili. Cand sunt mutati spre centru, somiera devine mai tare, rigida. Mutati in partile extreme, somiera devina flexibila, moale.
  Utilitatea nu are voie sa lipseasca din fisa tehnica a unui pat medical astfel ca in zona picioarelor si a partilor laterale, am montat panouri ce elimina riscul caderii din pat. Panourile se pot muta sau detasa foarte usor, fara folosirea unor accesorii (scule).
  Avand aceste caracteristici si calitati, Autentique10 este un pat medical ce reuseste sa indeplineasca toate exigentele necesare privind pozitionarea cat maicorecta a corpului. Un produs ideal care se adreseaza unei arii diverse de beneficiari. Pentru acest pat medical, avand in vedere functia de rabatare, recomandam achizitia unei saltele memory foam datorita compozitiei moi (se indoaie usor)dar si a proprietatilor ei. Aceste saltele memory foam sunt folosite cand pacientul este imobilizat la pat pe termen indelungat. Presiunea exercitata asupra diferitelor zone din corp poate scadea sau chiar opri circulatia sangelui, provocand cangrene. Spuma memory impiedica sa se intample acest lucru.

  Dimensiuni standard:

  80 x 200 cm
  90 x 200 cm

  La cerere putem realiza acest pat medical si intr-o varianta cu dimensiuni atipice, varianta cu doua motoare sau putem adauga diferite accesorii cum ar fi polite mobile cu rol de masa (servit sau suport laptop,etc).

  Garantie pat medical

  Garantie motor: 2 ani
  Garantie cadru lemn: 3 ani
  Garantie lamele: 3 ani

  FORMULAR DE COMANDA:


  Alege Dimensiune * • saltele memorisomiere, Somiera electrica cu telecomanda , somiere electrice

  Somiera electrica cu telecomanda

  Somiera electrica cu telecomanda, model Autentique1 este realizata din lemn de fag, multistratificat, cu ajutorul unor tehnologii avansate in prelucrarea lemnului. Vorbim despre un accesoriu modern, respectiv o somiera electrica gandita, proiectata sa ofere confort, sa usureze viata, cu ajutorul multiplelor functii pe care le indeplineste.
  Lamelele acestei somiere electrice(38 mm latime) au ficare o buna flexibilitate si o miscare independenta, acesta fiind alt factor ce suplimenteaza rezistenta. Sistemul de reglare a duritatii pe care somiera il are in zona mediana, este format din doi regulatori mobili, fixati pe lamela. Cand sunt mutati spre centru, somiera devine (treptat) rigida iar cand acestia se afla in partile extreme, obtinem o flexibilitate ce poate fi ajustata conform preferintelor fiecaruia.

  Toate functiile de ridicare, coborare, prezente la somiera electrica Autentique1 (sistem cremalier)sunt realizate cu ajutorul unui motor (productie germana)ce se actioneaza prin telecomanda. Alt avantaj deosebit il reprezinta silentiozitatea, zgomotul pe care il produce motorul fiind aproape imperceptibil.
  Avand toate functiile necesare pentru o manevrare ce implica ridicarea sau coborarea corpului in conditii optime, somiera electrica cu telecomanda, model Autentique1 devine un produs recomandat atat persoanelor dornice sa se bucure de adevarate momente relaxante(somn, vizionare tv, citit, etc) dar mai ales celor imobilizate, ce au diverse probleme medicale. In legatura cu acest ultim aspect, somiera electrica Autentique1 este recomandata in special persoanelor astmatice care au nevoie sa doarma intr-un unghi inclinat pentru a preveni sufocarea.

  Specificatii somiera electrica Autentique1
  Garantii:
  – motor: 2 ani
  – cadru lemn: 4 ani
  – lamele: 4 ani

  Dimensiuni sectiune rama: 60 mm latime x 28 mm grosime
  La comanda putem produce aceasta somiera electrica si pe alte dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Somiere Stil Autentique
  Aceste somiere din lemn multistratificat au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse calitative, fiabile, care sa aibe o ergonomie, respectiv un grad al rezistentei pe masura. Materialele cat si tehnologia folosita pentru producerea unui produs precum somiera electrica model Autentique1, depasesc standardele calitatii. Lucram permanent la proiectarea altor noi modele de somiere, fixe, electrice, sau rabatabile, care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte. Gama produselor noastre este extinsa, propunandu-va solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier, acolo unde ne putem adapta astfel incat sa putem gasi o solutie pentru fiecare trebuinta.

  Dimensiune ( cm )Pret ( TVA inclus )
  80/90 x 200 (cu un motor)1560 RON
  80/90 x 190 ( cu un motor )1660 RON
  90 x 210 (cu un motor)1940 RON
  100 x 200 (cu un motor)1890 RON
  110 x 200 (cu un motor)1936 RON
  120 x 190 (cu un motor)1967 RON
  120 x 200 (cu un motor)2140 RON
  120 x 200 (cu 2 motoare)2360 RON
  130 x 190 (cu un motor)2144 RON
  140 x 200 (cu 2 motoare)2930 RON
  140 x 200 (cu un motor)2720 RON
  160 x 200 (cu 2 motoare)3030 RON
  180 x 200 (cu 2 motoare)3420 RON
  200 x 200 (cu 2 motoare)3650 RON

  FORMULAR DE COMANDA:


  Alege Dimensiune *