• Somiera rabatabila Autentique 5

  Somiera rabatabila Autentique 5

  475,00 lei

  Somiera rabatabila Autentique 5

   

  Somiera rabatabila Autentique 5, realizata din lemn de fag, multistratificat, cu lamele late (68 mm), usor curbate, incastrate direct in rama. Fiecare lamela are o miscare independenta, acesta fiind un factor suplimentar de rezistenta.
  La aceste Somiera rabatabila Autentique 5, flexibilitatea joaca un rol important, astfel ca am implementat in zona de mijloc sistemul special de reglare a duritatii (flexibilitatii), ce poate fi ajustat in functie de preferintele si necesitatile fiecaruia.
  Calitatea acestei somiere de a ajuta coloana vertebrala sa adopte o pozitie cat comoda si relaxanta, o transforma intr-un produs ideal pentru toti cei care doresc mai mult confort atunci cand dorm sau se odihnesc in pat.

  Aceste lamele au o flexibilitate optima si prezinta in zona lombara un sistem de reglare a duritatii in functie de preferintele fiecaruia.

  Calitatea de a ajuta coloana vertebrala sa adopte o pozitie cat mai comoda, face ca Somiera rabatabila Autentique 5 sa fie un produs ideal pentru persoanele care doresc un grad ridicat de confort.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm.

  La comanda putem produce si Somiera rabatabila Autentique 5 cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).
  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE COMANDA : 


  Alege Dimensiune *  Somiera rabatabila Autentique 5

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera rabatabila Autentique 5 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera rabatabila Autentique 5

  Avantajele somiera rabatabila Autentique 5 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera rabatabila Autentique 5 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  somiera rabatabila Autentique 5

 • somiere rabatabile, Somiera rabatabila Autentique 6

  Somiera rabatabila Autentique 6

  530,00 lei

  Somiera rabatabila Autentique 6

   

  Somiera rabatabila Autentique 6 manual pentru pat simplu, din lemn de fag, multistratificat, cu lamele curbate de 38 mm latime, ce vin fixate la capete cu ajutorul unor suporti elastici. Fiecare lamela are o miscare independenta, detaliu care ajuta la cresterea rezistentei. La o Somiera rabatabila Autentique 6, flexibilitatea este o caracteristica foarte importanta. Tocmai in aceasta idee am creat in zona de mijloc (lombara) un sistem de reglare a flexibilitatii (duritatii) in functie de preferintele fiecaruia.
  Ajutand coloana vertebrala cat si intregul corp sa adopte o pozitie corecta si comoda, somiera Autentique 6 primeste calificative excelente si la capitolul “suport ergonomic”.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem realiza si somiere rabatabile cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE COMANDA: 


  Alege Dimensiune *  Somiera rabatabila Autentique 6

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera rabatabila Autentique 6 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera rabatabila Autentique 6

  Avantajele somiera rabatabila Autentique 6 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera rabatabila Autentique 6 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  somiera rabatabila Autentique 6