• Somiera simpla Autentique 11

  Somiera simpla Autentique 11

  195,00 lei

  Somiera simpla Autentique 11

   

  Somiera simpla Autentique 11 este o somiera din lemn de fag, multistratificat cu lamele curbate ce au o latime de 68 mm. Lamelele acestei somiere sunt aplicate direct pe rama, fiind fixate cu suporti elastici la capete.
  Somiera simpla Autentique 11 se monteaza direct pe rama patului, crescand in acest fel considerabil rezistenta ei.

  Sectiunea ramei:
  25 mm grosime. 40 mm inaltime

  Dimensiuni standard:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  Garantie: 2 ani


  Alege Dimensiune *







  Somiera simpla Autentique 11

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera simpla Autentique este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera simpla Autentique 11

  Avantajele somiera simpla Autentique 11 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera simpla Autentique 11 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

 • Somiera simpla Autentique 3

  Somiera simpla Autentique 3

  350,00 lei

  Somiera simpla Autentique 3

   

  Somiera simpla Autentique 3 este realizata din lemn multistratificat de fag. Principala calitate a acestei somiere o reprezinta rezistenta data de lamelele late, usor curbate, ce au fiecare o latime de 170 mm si o grosime de minim 9,5 mm. Acestea vin incastrate in rama, fiind protejate de niste garnituri din material plastic care au rolul de a elimina neplacutul scartait.
  Rezistenta unei Somiera simpla Autentique 3 (rame de pat) nu trebuie deloc neglijata. Bara transversala de sub lamele ofera un plus de siguranta si impiedica distantarea ramelor. Facand fata cu succes unui uz foarte ridicat, produsul indeplineste toate conditiile pentru a fi utilizat si ca somiera hoteliera.
  Adezivul special folosit la lipire rezista la conditii de umiditate crescuta (case/vile neincalzite).
  Fiind realizata cu ajutorul unor tehnologii avansate in constructia lemnului, Somiera simpla Autentique 3 este cu adevarat o solutie ideala in raportul calitate / pret.

  Prin acest serviciu special, compania noastra va ofera posibilitatea de a comanda Somiera simpla Autentique 3 cu dimensiuni atipice. Acest lucru este valabil pentru oricare dintre cele 9 modele de Somiera simpla Autentique 3 pe care le producem.

  In afara de dimensiuni, se mai pot realiza si alte modificari astfel incat produsul sa corespunda cerintelor dvs.

  Cand optam pentru achizitionarea unei somiere (rame de pat), trebuie sa fim constienti ca aceasta componenta a patului este destul de importanta. Rolul unei somiere poate avea un impact major, astfel ca nu ar trebui sa facem greseala de a o privi doar ca pe un simplu suport pentru saltea.

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiere:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem produce si Somiera simpla Autentique 3 (rame de pat) cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE COMANDA:


  Alege Dimensiune *







 • Somiere simple, Somiera simpla Autentique 4

  Somiera simpla Autentique 4

  415,00 lei

  Somiera simpla Autentique 4, executata din lemn de fag, multistratificat, cu lamele flexibile si rezistente (38 mm latime) ce au fiecare o miscare independenta.
  S-a tinut cont de fiecare detaliu legat ergonomie, astfel ca aceste lamele vin fixate la capete cu suporti elastici. In zona de mijloc,Somiera simpla Autentique 4 are un sistem cu ajutorul careia se poate regla duritatea (flexibilitatea), in functie de preferientele sau necesitatile fiecaruia. Somiera simpla Autentique 4 este recomandata in special pentru saltelele memory foam sau cele din latex.

  Somiera simpla Autentique 4

  Sectiune rama:
  60 mm latime x 28 mm grosime

  Dimensiuni standard somiera:
  80 x 200 x h 30 cm
  90 x 200 x h 30 cm

  La comanda putem produce si somiere (rame de pat) cu dimensiuni atipice (ex: 140 x 200 x h 35 cm).

  Garantie: 4 ani

  FORMULAR DE CONTACT:


  Alege Dimensiune *







  Somiera simpla Autentique 4

  Somiere din lemn? Da, deoarece aceasta reprezinta o varianta sigura, stabila si garanteaza o durata mult mai mare de viata a produsului.  Acesta somiera simpla Autentique 4 este obtinuta prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex de multistratificare (intre 16 si 18 straturi). Avantajul major pe care il ofera aceste straturi este acela de a imprima somierei o buna flexibilitate. La fabricare, inainte de a fi presat, fiecare strat vine asezat cu fibra in sens opus fata de celalalt.

  Somiera simpla Autentique 4

  Avantajele somiera simpla Autentique 4 din lemn

  Atunci cand somiera trebuie sa suporte o presiune mai mare (un exemplu in acest sens sunt persoane supraponderale), un asa zis “efect de arc” pe care il imprima flexibilitatea straturilor ajuta la crearea unei bune rezistente. Dupa ce greutatea este inlaturata, somiera revine la forma initiala, asa cum se intampla si cu o saltea memory foam.  Somierele metalice nu prezinta acest avantaj deoacere structuria lor, este lipsita de flexibilitate. Gama de somiera simpla Autentique 4 rezolva pe deplin problema sigurantei, rezistentei,(garantia oferita confirma acest lucru), iar functionalitatea si suportul ergonomic, aduc patului o serie de avantaje.

  somiera simpla Autentique 4