Cele mai bune saltele

Cele mai bune saltele

Cele mai bune saltele

Saltelele din spuma cu memorie sunt intotdeauna cea mai buna alegere daca sunteti in cautarea unui model bun, doriti sa beneficiati de un confort sporit si de o pozitie sanatoasa a corpului pe parcusul odihnei. Saltelele din spuma cu memorie mai sunt cunoscute si sub numele de saltele Memory Foam. Acest model de saltea va va ajuta sa va odihniti foarte bine, iar somnul odihnitor va va umple cu energie pentru intreaga zi.Cele mai bune saltele.

Din ce sunt alcatuite saltele din spuma cu memorie? – Cele mai bune saltele

Memory Foam sau spuma cu memorie este un material nou si inovativ ce are ca principal scop micsorarea presiunii exercitata de corpul dumneavoastra asupra saltelei si de a-i oferi acestuia o pozitie cat mai buna in timpul somnului. Cele mai bune saltele. In procesul de fabricare al saltelelor din spuma cu memorie acest material se amesteca cu alte materiale chimice, iar in urma reactiei dintre acestea si aer isi mareste volumul formand celule interne. Aceste celule interne pot fi de asemenea de diferite dimensiuni, unite sau deschise, de aici reiese si faptul ca saltelele Memory Foam favorizeaza circulatia aerului foarte bine.

Cateva caracteristici pe care le au saltelele din spuma cu memorie si de ce sunt acestea recomandate – Cele mai bune saltele

Acest tip de saltele de pat sunt recomandate in special datorita numarului mare de beneficii pe care le ofera atunci cand sunt folosite. Este adevarat ca saltelele Memory Foam se adapteaza intotdeauna perfect si iau forma corpului dumneavoastra datorita spumei cu memorie, reducand in acelasi timp si punctele de presiune, fapt ce conduce la un echilibru perfect al tuturor zonelor ale corpului dumneavoastra. De asemenea, acest lucru ajuta la mentinerea intr-o pozitie cat mai corecta a coloanei vertebrale si favorizeaza foarte mult circulatia sangelui. Tot datorita celulelor deschise, saltelele din spuma cu memorie favorizeaza reglarea temperaturii si permit circulatia aerului, aspecte ce conduc la o eliminare si o evaporare a umiditatii, pe care in mod natural corpul dumneavoastra o produce in timpul somnului. Cele mai bune saltele.

Cele mai bune saltele

Spuma cu memorie din care sunt construite aceste saltele este un material termosensibil si termoadaptabil, ceea ce inseamna ca in momentul in care corpul dumneavoastra trasmite caldura catre acest material, acesta reactioneaza instant, se inmoaie si se adapteaza foarte bine la forma corpului dumneavoastra, lasandu-se mai multe in zonele in care dumneavoastra are o greutate mai ridicata si umpland in acelasi timp „golurile” care raman intre suprafata saltelei si celalalte zone ale corpului dumneavoastra. Cand termperatura din camera este mai mare salteaua din spuma cu memorie reactioneaza foarte repede presiunii exercitate asupra ei, iar cand temperatura din camera este mai mica salteaua va deveni mai ferma, mai dura. Pentru a profita la maximum de aceasta proprietatea termosensibila a saltelelor Memory Foam este indicat sa aveti o temperatura in camera cuprinsa intre 18-22 de grade Celsius. Cele mai bune saltele.

Cele mai bune saltele
O alta caracteristica speciala pe care o au saltelele Memory Foam este alcatuita din faptul ca acestea au importante calitati antialergice. Datorita faptului ca nu contin materiale naturale, saltelele Memory Foam nu favorizeaza deloc dezvoltarea acarienilor, a bacteriilor si a microbilor, care ajutandu-se de umiditatea eliminata de corpul dumneavoastra in timpul somnului, intr-un material natural precum latexul, se pot inmulti foarte rapid. Cele mai bune saltele.

Cele mai bune saltele

Daca alegeti sa va cumparati o saltea din spuma cu memorie trebuie sa aveti in vedere densitatea acesteia. Cu cat densitatea este mai mare, cu atat salteaua Memory Foam va fi mai confortabila si se va adapta mai bine la forma corpului dumneavoastra.

Cele mai bune saltele

Call Now Button