Despre noi

Saltele Somiere

 

saltele medicale bucuresti
[margin margin_top=”60px”]

Saltele Somiere

Alegerea unei somiere (rame de pat) trebuie sa fie pentru oricine o decizie foarte importanta.
Somiera nu trebuie privita doar ca un simplu suport pentru saltea deoarece rolul acesteia este unul esential.
De somiera depinde cat de mult sunt scoase in evidenta calitatile si caracteristicile unei saltele, de modul in care corpul interactioneaza cu salteaua, de confortul pe durata odihnei.
Compania noastra produce si comercializeaza o gama larga de somiere din lemn multistratificat (rame de pat), de la modele simple, fixe, duble, rabatabile la cele electrice actionate prin motor cu telecomanda.
Avand in vedere ca domeniul activitatii noastre este mobila la comanda, realizam si produse de mobilier ce au integrate modelele de somiere mai sus prezentate.
Dintre acestea amintim: paturi simple / duble cu somiere fixe sau rabatabile, paturi electrice (cu somiere electrice) sau paturi medicale. Intotdeauna am incercat sa raspundem solicitarilor si nevoilor clientilor nostri, astfel ca nu ne-am limitat doar la dimensiunile standard.

Saltele Somiere
Acum, la comanda, putem realiza si somiere cu dimensiuni atipice, ori alte modificari astfel incat somiera sa fie adaptata cerintelor acestora.
Nici sectorul „somiere hoteliere” nu a fost neglijat. Solutiile oferite proprietarilor de hoteluri, moteluri, pensiuni, cabane, au fost intotdeauna foarte apreciate.
Ambianta cromatica a camerei va fi in armonie deplina cu saltele somiere hoteliera deoarece aceasta pot fi tapitata cu acelasi material folosit la decoratiunile interioare (cuverturi, draperii, stofe, etc).
Principalele atribute ale acestor somiere de lemn multistratificat produse de Stil Autentique sunt: rezistenta, performanta, fiabilitatea si durata de viata.

Somiere poate scoate in evidenta caracteristicile si calitatile unei saltele, felul in care corpul interactioneaza cu salteaua si mai ales confortul din timpul somnului.

Saltele Somiere

Gama produselor noastre variaza de la modelele simple, fixe, duble, rabatabile la cele electrice cu motor si actionare prin telecomanda.

Saltele somiere

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp