Fabrica de saltele

fabrica de saltele

Fabrica de saltele

Ce este o saltea ortopedică? – Fabrica de saltele
O saltea ortopedică este o saltea special concepută pentru a sprijini în mod corespunzător coloana vertebrală și mușchii spatelui. Dormitul pe o saltea ortopedică este prescris pentru a calma durerile de spate și ale corpului și pentru a preveni leziunile viitoare care ar putea rezulta din dormitul fără o aliniere a coloanei vertebrale. Saltelele ortopedice pot avea un efect benefic asupra calităţii somnului.

Fabrica de saltele

ORTHO din limba greacă înseamnă corect. O saltea ortopedică este construită în așa fel încât, persoanei îi este cât se poate de comod să stea culcată pe ea. Construcţia
unei astfel de saltele, asigură lipsa înclinării exagerate a corpului și a încordării mușchilor pe toată lungimea coloanei vertebrale. Mișcările persoanei nu sunt constrânse de nimic, în orice poziţie a corpului, efortul muscular este minim.

Fabrica de saltele

O suprafaţă de dormit prea moale duce la boli ale coloanei vertebrale, în timp ce una prea dură duce la dereglarea circulaţiei sanguine. O saltea care corespunde tuturor rigorilor, distribuie presiunea uniform, repetă conturul corpului persoanei culcate și îl menţine în poziţie optimă pe toată perioada somnului, poartă denumirea de saltea ortopedică. Noi, oamenii, petrecem în dormitor o treime din viaţă, de aceea importanţa confortului din timpul somnului este un lucru extrem de esenţial. Cu cât beneficiem de un confort mai ridicat în dormitor, cu atât nivelul nostru de energie crește, reușind astfel să facem faţă tuturor provocărilor din timpul zilei.

Fabrica de saltele

Somnul tău este cel mai important. Ai grijă de corpul și sănătatea ta și alege una dintre saltelele noastre, soluţia ideală împotriva insomniilor! Fie că preferi o saltea  tradiţională cu arcuri, una în latex, cu spumă vascoelastică Memory sau chiar o combinaţie între ele, la magazinul nostru sigur vei găsi o saltea pe gustul tău!

Fabrica de saltele

Call Now Button