Pat medical, model Autentique10

pat medical - alternativa cea mai buna!

Va prezentam in acest articol un produs de exceptie, pat medical, model Autentique10, produs de compania Stil Autentique.
Exista multe cazuri in care un pat medical este cat se poate de necesar. Modele clasice medicale, sunt adesea ori inaccesibile atat din punct de vedere al pretului cat si ca dimensiuni intr-o camera de apartament. Pornind de la aceasta idee, am proiectat un model care corespunda tuturor nevoilor, incepand de la dimensiuni pana la functionalitate si manevrare.
Autentique10 este un pat medical ce poate indeplini cu succes mai multe functii cum ar fi recuperarea medicala, perioadele postoperatorii sau simpla stare de convalescenta. Dar nu numai atat; utilizarea lui vine in sprijinul celor cu diverse disfunctii cum ar fi astmul bronsic si toate celelalte forme ale sale, situatii in care pacientul, beneficiarul, trebuie sa doarma intr-o pozitie in care partea superioara a corpului necesita un nivel mai ridicat. Cu o simpla reglare din telecomanda, acesta poate ridica nivelul capului atat cat doreste fara a fi nevoie sa apeleze la variante neconfortabile cum ar fi plasarea mai multor perne sub cap.

Acest pat medical, model Autentique10 reprezinta o buna solutie si pentru persoanele cu dizabilitati deoarece sistemul de ridicare usureaza mult manevrarea unei persoane imobilizate. Mai exact, persoana nu mai trebuie ridicata in forta mainilor deoarece sistemul automat o aduce usor in pozitia de sezut.
Utilizarea acestui pat medical contribuie la o calitate mai buna a vietii pentru persoanele varstnice care au un grad scazut al mobilitatii. Tocmai in aceasta idee, putem spune ca Autentique10 este produsul care poate ajuta foarte mult personalul (asistentii sociali) diferitelor institutii cum sunt caminele de batrani, centre seniori cat si clinicile medicale, acolo unde un pat medical ca acesta ar contribui semnificativ la usurarea activitatilor.

 

Pat medical – caracteristici
Autentique10 este un pat medical cu o functionalitate exceptionala, aceasta datorandu-se unei somiere electrice ce are 5 segmente independente cu ajutorul carora beneficiarul isi poate regla singur pozitia de sedere.
Somiera electrica este realizata din lemn (fag) multistratificat, cu ajutorul unor noi tehnologii in prelucrarea lemnului. Un accesoriu modern, menit sa ofere confort, sa usureze viata, cu ajutorul multiplelor functii pe care le indeplineste.
Somiera are lamele (38 mm latime)flexibile cu miscare independenta, acest factor suplimentar garantand o mai mare rezistenta.
In zona de mijloc, somiera are un sistem cu ajutorul caruia se poate regla duritatea, sistem format din doi regulatori ce vin prinsi pe lamela. Prin simpla mutare a acestora, somiera devine instat mai rigida sau mai moale,dupa preferinta sau in conformitate cu modelul saltelei. Daca folosim o saltea rigida, regulatorii pot fi fixati spre extremitati astfel ca baza patului va deveni mai flexibila, marind gradul confortului.

 

Sistemul rabatabil (somiera)indeplineste toate aceste functii cu ajutorul unui motor foarte silentios, provenienta germana.
Pentru ca ne-am gandit la toate detaliile, zgomotul acestui motor este aprope imperceptibil, astfel ca indeplineste o alta importanta conditie a unui pat medical. Cablul conductor ce porneste din telecomanda are o lungime ce permite manevrarea usoara a acesteia din orice pozitie.
Caderea din pat reprezinta uneori un risc in cazul persoanelor cu probleme astfel ca am gasit solutia care sa elimine aceasta problema. Atat in zona picioarelor cat si a partilor laterale, patul are panouri din lemn. Panourile laterale sunt mobile putand fi usor mutate iar pe timpul zilei pot fi detasate total. Aceasta operatiune a detasarii nu implica folosirea unor scule, a altor acesorii sau a unui specialist. Toate aceste calitati, proprietati ale patului medical Autentique10 il recomanda ca a fi un produs care indeplineste toate exigentele necesare unei pozitionari corecte a corpului, astfel ca vorbim despre un produs ideal pentru o arie diversificata de beneficiari.

Patul medical si salteaua
Pentru a atinge absolut toate subiecte si a raspunde fiecarei chestiuni in parte, nu putem incheia prezentarea acestui pat medical fara a vorbi si despre salteaua pe care trebuie sa o cumparati acestui pat, doua produse ce sunt strans legate. Sunt destule detalii pe care nu multi le cunosc asa ca vom incerca sa fim cat mai expliciti.
Avand in vedere ca patul are un sistem ce ii modifica forma, pozitia, salteaua trebuie se muleze in acelasi timp dupa acesta. Prin urmare, compozitia ei trebuie sa fie una flexibila, varianta unei saltele pe arcuri fiind total exclusa.
Asadar, cele mai indicate saltele ar fi cele din spuma memory foam, medicale ori latex. O saltea antiescara poate fi iarasi o varianta foarte buna, mai ales pentru persoanele imobilizate total sau partial , ce au rani, leziuni ale pielii provocate ca urmare a statului pe spate, pentru prea mult timp.

 

Doua recomnadari

Alegerea unei saltele medicale reprezinta o varianta buna,dar mai ales economica avand in vedere pretul accesibil. Aceste saltele au multiple avantaje: ofera un confort, respectiv ergonomie excelenta, ajuta la mentinerea structurii coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta, are o compozitie de materiale calitative, antialergice, antibacteriene, husa se poate detasa pentru a fi spalata, prin intoarcere pot fi utilizate ambele parti iar rezistenta in timp era o caracteristica bine stiuta.

A doua varianta optima, saltelele memory foam. Aceste saltele din spuma memory inlatura presiunea greutatii corporale, asigurand o buna odihna, creeaza o senzatie placuta asemanatoare plutirii, ofera independenta totala fata de partener, imbunatateste circulatia sangelui respectiv a sistemului limfatic, se adapteaza temperaturii corporale, nu se incalzesc, un avantaj major mai ales in perioada verii.

Dupa cum putem observa, ambele saltele au proprietati diferite. Alegerea trebuie sa survina in urma cunoasterii foarte bune a nevoilor proprii. Daca beneficiarul nu are probleme cu spatele, coloana vertebrala, zona lombara, cervicala, atunci se poate bucura pe deplin de confortul unei saltele memory foam care este mult superior celorlalte. In cazul in care exista aceste probleme, recomandam achizita unei saltele medicale, care avand o compozitie usor rigida, sau chiar rigida, in conformitate cu cererea clientului, ofera un suport mult mai bun coloanei, in special muschilor spatelui.

Pat medical – varianta standard
Sectiunea ramei:
60 mm latime x 28 mm grosime
Dimensiuni standard pat: 80-90 x 200 cm

Putem realiza acest pat medical la comanda si in variante atipice, cu doua motoare (ex: 130 x 200 x h 35 cm, inaltime fara saltea). Pe langa dimensiuni, la sugestia clientului, se mai pot aduce si ale modificari cum ar fi: culoarea, integrarea unei masute pe care beneficiarul sa manance sau sa lucreze la calculator.

COMANDA ACEST PAT MEDICAL AICI

Call Now Button