Pat medical multifunctional

Pat medical multifunctional

Acest pat medical, multifunctional este unul dintre lucrurile exceptionale pe care le putem gasi pe piata romaneasca.
Sunt destule situatii in care un pat medical este mai mult decat necesar. Clasicele modele medicale, sunt uneori inaccesibile fie din punct de vedere al costurilor fie ca dimensiuni.

Pornind de la aceaste repere, ne-am hotarat sa proiectam, implicit realizam, un model care sa corespunda tuturor necesitatilor, incepand de la dimensiuni pana la utilitate si manevrare.
Vorbim despre un pat medical ce poate indeplini cu succes multiple functii, si aici reamintim recuperarea medicala, perioadele postoperatorii ori starea de convalescenta.

Aria beneficiilor poate fi extinsa:

_utilizarea lui ii poate ajuta mult si pe cei cu diferite disfunctii precum astmul bronsic si toate celelalte forme ale sale, acolo unde pacientul trebuie sa stea, respectiv doarma, intr-o pozitie in care partea superioara (capul , umerii ) sa fie ridicata la un nivel mai inalt decat restul corpului.

Cu ajutorul telecomenzii, nivelul capului poate fi ridicat atat cat se doreste fara a se apela la alte variante neconfortabile precum plasarea multor perne sub cap.

Acest pat medical reprezinta o solutie excelenta si pentru cei care au alte dizabilitati deoarece sistemul multiplu de ridicare usureaza mult manevrarea persoanei imobilizate. Direct spus, aceasta nu trebuie ridicata in forta mainilor fiindca sistemul automat o va aduce fara efort in pozitia de sezut. La acest detaliu putem adauga inca un beneficiu ce tine de partea psihologica. Persoana imobilizata va resimti un grad mai mare de demnitate.
Un produs exceptional, util, ce contribuie la o buna calitate a vietii pentru persoanele varstnice ce au un nivel redus al mobilitatii. Mergand pe aceasta idee, recomandam acest pat tip medical mai ales personalului (asistentii sociali) diferitelor institutii precum caminele de batrani, centrele pentru seniori cat si clinicilor medicale, acolo unde un produs precum acesta, ar contribui semnificativ la usurarea activitatilor.

 

Pat medical multifunctional 0723 652 084 – caracteristici

Functionalitatea excelenta a acestui pat se datoreaza unei somiere electrice cu 5 segmente independente, cu ajutorul carora beneficiarul poate regla singur si usor pozitia de sedere.
Aceasta somiera electrica este fabricata dintr-un lemn (fag) multistratificat, gratie unor tehnologii avansate in prelucrarea lemnului. Un accesoriu util, modern, menit sa usureze viata.
Somiera are lamele flexibile care se misca independent, acest factor garantand o mai mare rezistenta la greutati ridicate.
La mijloc, somiera are un sistem ce regleaza duritatea, sistem format din doi regulatori prinsi pe lamela. Cand ii mutam, somiera devine imediat mai rigida ori mai moale, dupa preferinta sau proprietatile ce le are salteaua. Daca aveam o saltea tare, dura, regulatorii pot fi fixati inspre partile extreme astfel ca structura patului va deveni mai flexibila, implicit crescand si gradul confortului.

Sistemul rabatabil al patului, respectiv somiera, indeplineste toate aceste functii cu ajutorul unui motor foarte performant si silentios.
Am subliniat acest ultim detaliu pentru ca ne-am gandit la toate aspectele.

Zgomotul motorului este aproape imperceptibil, astfel ca indeplineste o alta importanta conditie necesara unui pat tip medical.

Cablul telecomenzii are o lungime ce permite manevrarea usoara a acesteia din orice pozitie.
Caderea din pat poate fi un risc major in cazul persoanelor cu o mobilitate redusa, astfel ca am eliminat si aceasta problema.

Zona picioarelor dar si a partilor laterale are panouri protectoare, mobile care se pot muta foarte usor iar pe timpul zilei pot fi chiar detasate total.

Operatiunea detasarii nu necesita folosirea unor scule speciale, a altor accesorii sau a unui specialist ci pot fi facute de catre orice persoana fara experienta.

Salteaua potrivita acestui pat medical

Ne dorim sa atingem toate subiectele si sa raspundem punctual fiecarei chestiuni. Asadar, n-am putea incheia prezentarea acestui produs fara a lamuri unele aspecte despre salteaua pe care trebuie sa o cumparati.

In cazul de fata, patul si salteaua sunt doua produse strans legate. Vom oferi detalii explicite pentru ca din lipsa de informatii sunt multi cei care nu le cunosc.
Avand in vedere ca patul se rabateaza in diferite pozitii, salteaua trebuie sa se muleze in acelasi timp conform acestuia. Prin urmare, avem nevoie de o saltea cu o compozitie mai flexibila, deci, sub nicio forma nu vom alege o saltea cu arcuri.
Sunt destule modele potrivite iar printre recomandari, avem saltelele din categoriile memory foam, latex sau tip medicale. Pentru persoanele imobilizate total sau partial , cele cu rani, leziuni ale pielii provocate ca urmare a statului pe spate, o saltea antiescara reprezinta solutia salvatoare.

 

Recomandari

Salteaua medicala, (ortopedica) reprezinta o varianta buna, putem spune chiar economica daca ne uitam la pretul accesibil, comparativ cu alte modele. Saltelele tip medicale au mai multe avantaje: confort ridicat, o buna ergonomie, ajuta la sustinerea structurii coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta, compozitie din materiale calitative cu proprietati antibacteriene, antialergice, husa ce poate fi scoasa si spalata, etc.

O alta varianta ideala pot fi saltelele memory. Ele pot inlatura presiunea greutatii corporale . Astfel ca ne vom odihni mai bine, si vom avea o senzatie placuta asemanatoare plutirii atunci cand stam in pat.

Alte avantaje: se adapteaza temperaturii corporale, ofera independenta totala fata de partener, ajuta la o mai buna circulatie a sangelui respectiv a sistemului limfatic, nu se incalzesc, un avantaj important mai ales pe timpul verii.

Asadar, ambele tipuri de saltele au caracteristici diferite. Alegeti intotdeauna varianta care considerati ca raspunde cel mai bine nevoilor, preferintelor avute.

Spre exemplu, daca nu aveti probleme cu spatele, coloana vertebrala, zona lombara sau cervicala, atunci salteaua medicala nu este neaparat recomandata.

Va puteti bucura pe deplin de o saltea cu memorie ce are un confort net superior.

Detalii tehnice
Pat medical – varianta standard
Sectiune rama:
60 mm latime x 28 mm grosime
Dimensiuni standard pat: 80-90 x 200 cm

La comanda putem fabrica acest produs si in alte variante atipice, cu doua motoare (ex: 130 x 200 x h 35 cm, inaltime fara saltea). La cererea clientului, se pot face si ale modificari: culoarea lemnului, integrarea unei masute pentru lucru la calculator sau servirea mesei.

Shopping Cart
Scroll to Top
Suna acum
× Comanda prin Whatsapp