de vanzare afacere la cheie

Paturi rotunde

Pentru un dormitor, patul este piesa de mobilier cu cea mai mare importanta, atat in ceea ce priveste odihna cat si aspectul pe care il ofera camerei. Daca doriti sa incercati ceva nou, aparte, elegant dar modern in acelasi timp, aceste paturi rotunde sunt varinta cea mai potrivita. Stil Autentique produce o gama diversificata de paturi rotunde la comanda, din materiale diferite (stofa, piele naturala, piele ecologica, alcantara, etc). Oferim consultanta in realizarea proiectului astfel incat produsul finit sa ofere satisfactie deplina. Avem solutii si in privinta alegerii saltelei, aceasta putand fi realizata din spuma poliuretanica, memory foam sau latex. La cerere putem executa diverse paturi rotunde dupa schita / fotografia clientului.

pat rotund model roto1
4800 Lei

ROT01, este un pat rotund cu design aparte dar cat se poate de util. Avand posibilitatea de a putea fi asezate pe colt, aceste paturi rotunde rezolva o problema importanta, cea a spatiilor inutilizabile. Daca alegem insa sa-l plasam in mijlocul camerei, datorita dimensiunilor sale, acest pat insipra eleganta si modernism.

pat rotund model roto2
4700 lei

Aceste paturi rotunde pot fi solutia ideala pentru a mobila incaperea intr-un mod aparte. Modelul ROT02 este conceput cu linii de design contemporane, potrivite stilului modern. Pentru acest model, puteti alege oricare dintre saltelele ce permit realizarea in forma rotunda, respectiv saltele medicale, saltele memory foam, saltele latex. In Bucuresti asiguram transport gratuit.

pat rotund model roto4
5050 Lei

Cand vorbim despre paturi rotunde, designul trebuie sa faca diferenta. ROT04 are in compozitie cateva elemente interesante precum noptierele suspendate sau tablia cu sistem de iluminare.Fiind producatori directi, putem aduce acestori paturi rotunde, model ROT04, diverse ajustari conforme cu dimensiunea camerei. Transport gratuit asigurat in Bucuresti si imprejurimi (30 km).

pat rotund model rot5
6900 Lei

ROT05 este unul dintre produsele de exceptie ale categoriei paturi rotunde. O piesa de mobilier ce imbina armonios utilitatea cu estetica. Sub saltea, patul are un spatiu foarte incapator destinat depozitarii. Acesta poate fi accesat prin ridicarea manuala a somierei, operatiune care necesita un minim de efort datorita sistemului de rabatare cu pistoane pe gaz.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp