Paturi tapitate

Avantajul acestor paturi tapitate este acela ca permit realizarea unui design original ce nu poate fi obtinut pe un model din lemn. Ca si tapiterie putem alege intre stofa sau piele, in functie de preferinte sau de stilul amenajarii interioare. Un pat tapitat cu piele impune eleganta in timp ce modelele din stofa sunt mai calduroase. Stil Autentique produce o gama diversificata de paturi tapitate la comanda. Asiguram consultanta pe toata perioada realizarii proiectului astfel incat produsul finit sa ofere satisfactie totala. Avem solutii si in privinta alegerii saltelei, aceasta putand fi realizata din spuma poliuretanica, memory foam , latex sau alte materiale bio. La cerere putem executa diverse paturi tapitate dupa schita / fotografia clientului.

pat tapitat tap02
4540 lei

TAP02, un produs modern si elegant ce apartine categoriei ” paturi tapitate „. Combinatia materialelor, respectiv stofa – piele, contribuie din plin la obtinerea unui produs cu o originalitate aparte. Toate materialele folosite pentru realizarea acestui pat tapitat au un grad ridicat de rezistenta. La comanda, putem realiza paturi tapitate model TAP02 si pe alte dimensiuni atipice.

pat tapitat tap04
3133 lei

Din categoria paturi tapitate, TAP04 este modelul ce il recomandam doritorilor de noutate, eleganta si stil.
Strcutura pat: PAL,dublu melaminat, capitonaj piele ecologica si spuma poliuretanica. Prin serviciul de mobila la comanda, putem aduce acestui pat tapitat, diverse ajustari. In Bucuresti, toate aceste paturi tapitate au asigurate transportul gratuit.

pat tapitat tap06
3950 lei

TAP06, un pat tapitat ce se remarca prin design-ului sau modern. Tablia cu butoni montati prin tragere este realizata din spuma poliuretanica cu densitate ridicata pentru a mentine si pastra forma. Facand parte din categoria paturi tapitate la comanda, acest produs se poate realiza si in varianta piele sau stofa integral. Culoarea poate fi de asemenea schimbata.

pat tapitat tap07
8200 lei

Facand parte din categoria paturi tapitate, modelul TAP07, este un produs special, creat pentru toti cei care isi pretuiesc odihna. Patul are integrate in structura sa doua somiere electrice model Autentique 1 ce pot fi usor actionate printr-o telecomanda (cu fir). Motorul (productie Germania) este foarte silentios, astfel ca sunetul produs este aproape imperceptibil.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp