de vanzare afacere la cheie

Paturi

Paturi la comanda, aceasta este solutia care rezolva problema dimensiunilor sau a designului, astfel incat produsul sa corespunda incaperii sau preferintelor. De asemenea, puteti alege materialele ( stofa, piele, alcantara, PAL, MDF, etc) cat si nuantele acestora. Cand vorbim despre paturi, ne referim la piese de mobilier cu o mare importanta avand in vedere functiile pe care le indeplinesc (citit, somn, relaxare, vizionare tv, spatiu depozitare). Stil Autentique produce o gama diversificata de paturi la comanda. Asiguram consultanta pe toata perioada realizarii proiectului astfel incat produsul finit sa corespunda intocmai cererii. Avem solutii si in privinta alegerii saltelei, aceasta putand fi realizata din spuma poliuretanica, memory foam , latex sau alte materiale bio. La cerere putem executa diverse paturi dupa schita / fotografia clientului.

pat rotund model roto1
4410 Lei

ROT01, este un pat rotund cu design aparte dar cat se poate de util. Avand posibilitatea de a putea fi asezate pe colt, aceste paturi rotunde rezolva o problema importanta, cea a spatiilor inutilizabile. Daca alegem insa sa-l plasam in mijlocul camerei, datorita dimensiunilor sale, acest pat insipra eleganta si modernism.

pat rotund model roto2
4250 lei

Aceste paturi rotunde pot fi solutia ideala pentru a mobila incaperea intr-un mod aparte. Modelul ROT02 este conceput cu linii de design contemporane, potrivite stilului modern. Pentru acest model, puteti alege oricare dintre saltelele ce permit realizarea in forma rotunda, respectiv saltele medicale, saltele memory foam, saltele latex. In Bucuresti asiguram transport gratuit.

pat rotund model roto4
4585 Lei

Cand vorbim despre paturi rotunde, designul trebuie sa faca diferenta. ROT04 are in compozitie cateva elemente interesante precum noptierele suspendate sau tablia cu sistem de iluminare.Fiind producatori directi, putem aduce acestori paturi rotunde, model ROT04, diverse ajustari conforme cu dimensiunea camerei. Transport gratuit asigurat in Bucuresti si imprejurimi (30 km).

pat rotund model rot5
6290 Lei

ROT05 este unul dintre produsele de exceptie ale categoriei paturi rotunde. O piesa de mobilier ce imbina armonios utilitatea cu estetica. Sub saltea, patul are un spatiu foarte incapator destinat depozitarii. Acesta poate fi accesat prin ridicarea manuala a somierei, operatiune care necesita un minim de efort datorita sistemului de rabatare cu pistoane pe gaz.

pat tapitat tap01
2987 lei

Pat tapitat, piele ecologica, cu design simplu dar modern. Un produs mobilier ideal pentru o camera cu dimensiuni reduse. In interior, sub saltea, acest pat are un spatiu de depozitare foarte util. Il putem accesa ridicand somiera in sus, operatiune ce se face intr-un mod foarte usor datorita pistoanelor hidraulice, capabile sa ridice orice saltea.

pat tapitat tap02
4540 lei

TAP02, un produs modern si elegant ce apartine categoriei ” paturi tapitate „. Combinatia materialelor, respectiv stofa – piele, contribuie din plin la obtinerea unui produs cu o originalitate aparte. Toate materialele folosite pentru realizarea acestui pat tapitat au un grad ridicat de rezistenta. La comanda, putem realiza paturi tapitate model TAP02 si pe alte dimensiuni atipice.

pat tapitat tap04
3133 lei

Din categoria paturi tapitate, TAP04 este modelul ce il recomandam doritorilor de noutate, eleganta si stil.
Strcutura pat: PAL,dublu melaminat, capitonaj piele ecologica si spuma poliuretanica. Prin serviciul de mobila la comanda, putem aduce acestui pat tapitat, diverse ajustari. In Bucuresti, toate aceste paturi tapitate au asigurate transportul gratuit.

pat tapitat tap06
3950 lei

TAP06, un pat tapitat ce se remarca prin design-ului sau modern. Tablia cu butoni montati prin tragere este realizata din spuma poliuretanica cu densitate ridicata pentru a mentine si pastra forma. Facand parte din categoria paturi tapitate la comanda, acest produs se poate realiza si in varianta piele sau stofa integral. Culoarea poate fi de asemenea schimbata.

pat tapitat tap07
8200 lei

Facand parte din categoria paturi tapitate, modelul TAP07, este un produs special, creat pentru toti cei care isi pretuiesc odihna. Patul are integrate in structura sa doua somiere electrice model Autentique 1 ce pot fi usor actionate printr-o telecomanda (cu fir). Motorul (productie Germania) este foarte silentios, astfel ca sunetul produs este aproape imperceptibil.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp