Pret saltele

saltea memory foam stil28

Pret saltele

De cele mai multe ori nu constientizam ca ne petrecem o mare parte a timpului stand in pat. Mergand pe aceasta idee, atunci cand trebuie sa achizitionam una sau mai multe magazin saltele , ar fi bine sa analizam proprietatile fiecarui model in parte astfel incat sa plecam acasa cu un produs conform nevoilor noastre.

Pret saltele

Proprietatile si caracteristicile unei magazin saltele ne influenteaza direct confortul, odihna si starea de sanatate.
Din pacate, multi dintre noi au ca si criteriu de selectie a unei magazin saltele, pretul. Acest compromis nu face decat sa puna sanatatea pe ultimele locuri. Problemele cu colana vertebrala, de greutate precum si multe altele pot avea rezolvari eficiente prin cumpararea unei saltele corespunzatoare. Pret saltele. Tot la capitolul rezistenta specificam faptul ca structura calitativa folosita la realizarea acestor saltele medicale, impiedica deformarea lor in timp, detaliu valabil si in cazul intrebuintarii lor de catre persoane supraponderale. Un sfat suplimentar in favoarea pastrarii intacte a calitatilor acestei saltele este acela de a fi intoarsa periodic, ambele fete putand fi utilizate in aceeasi masura.Magazin salteleAlte avantaje Saltea medicala Stil25 :
Completam seria avantajelor amintind ca Stil25 este o saltea medicala ce prezinta proprietati antialergice, antibacteriene, avand o husa exterioara care se poate spala.Pret saltele

Aceste saltele au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.

Pret saltele

Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltelelor pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice.

Pret saltele – Compozitie si specificatii pentru Saltea medicala Stil25 :

spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate, create sa favorizeze ventilatia
husa interioara antistatica
combinatie material de acoperire din bumbac si poliester calitativ, placut la atingere, menit sa absoarba umiditatea corporala
aerisirea acestei saltele se face prin banda tridimensionala (H12 cm)
husa lavabila (spalare 30 grade)
inaltime saltea: 25 cm
garantie: 5 ani
durabilitate: minim 10 ani

Pret saltele

Pentru detalii suplimentare sau cereri speciale vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button