Saltea Bucuresti

Saltea Memory Foam Stil20, saltea bucuresti

Saltea Bucuresti

Primul pas în alegerea saltelei: trebuie să vă hotărâți dacă vreți una cu arcuri sau una cu spumă. Pentru asta trebuie să știți avantajele și dezavantajele fiecărui tip în parte și să optați pentru cea care vi se potrivește cel mai bine.

Saltea Bucuresti

„La saltelele cu arcuri, riscul de deformare este mai mic. La saltelele cu spumă pe densități mici, riscul de deformare e foarte mare și atunci clientul care își alege spumă sau arc trebuie să fie atent”, explică Marcela Moss, directorul unui magazin de saltele.

Saltea Bucuresti

Atunci cand alegi o saltea trebuie sa tii cont de cateva amanunte: Care este diferenta intre o saltea cu arcuri si una cu spuma? O saltea buna trebuie sa fie neaparat foarte dura? Si, dupa ce ai cumparat salteaua, cum se intretine ea? – Saltea Bucuresti

Care este diferenta intre o saltea cu arcuri si una cu spuma? – Saltea Bucuresti

Este, inainte de toate, o chestiune de obiceiuri: una nu este mai buna decat cealalta. Dar confortul lor este diferit. Saltea Bucuresti

O saltea cu spuma va avea tendinta sa urmareasca forma corpului si sa absoarba miscarile corpului pe saltea. O saltea cu arcuri are un efect de rezilienta mult mai important (efectul de revenire al arcului la pozitia de echilibru). Recomandarea noastra este sa adopti principiul continuitatii si sa nu schimbi tehnologia atunci cand schimbi salteaua.

Inaltimea saltelei are influenta asupra calitatii acesteia? – Saltea Bucuresti

Nu trebuie confundata calitatea cu grosimea. Totul depinde de calitatea materialelor folosite atat pentru structura elastica cat si pentru matlasare.

In general o saltea cu arcuri este mai groasa decat o saltea din spuma, dat fiind volumul pe care il ocupa arcurile. Dar atunci cand vorbim de aceeasi tehnologie (arc impachetat, arc biconic, arc continuu, latex sau spuma poliuretanica) pentru aceeasi marca o saltea mai groasa este sinonima cu mai mult confort (matlasarea este mult mai generoasa) si cu o durata de utilizare mai mare.

Sursa: smartwoman.hotnews.ro

Saltea Bucuresti

Call Now Button