Saltea dubla

Saltea Memory Foam Stil15, saltea dubla

Saltea dubla

Alege în funcţie de preţ – Saltea dubla

De obicei, o saltea de pat costă destul de mult, însă există modele de foarte bună calitate, care au un preţ accesibil. Mare atenţie! Alege în funcţie de propriul confort! Dacă vei cumpăra o saltea scumpă în ideea în care este de calitate, s-ar putea să constaţi că nu ţi se potriveşte: fie este prea fermă, fie este prea moale. Pe de altă parte, având în vedere că salteaua se schimbă la 7-10 ani, nu este cazul să faci compromisuri! Cumpără cea mai bună saltea pe care ţi-o permiţi!

Ce somieră cumperi – Saltea dubla

Somierele sunt concepute să se potrivească perfect cu salteaua de pat. Combinaţia potrivită între saltea şi somieră îţi oferă garanţia unei poziţii corecte a coloanei vertebrale în timpul somnului şi îţi asigură susţinerea de care ai nevoie.

O dată la un anumit interval, în special în primele şase luni de utilizare, răsuceşte salteaua de pe-o parte pe alta şi de-a lungul, şi de-a latul pentru ca umplutura să se stabilizeze foarte bine. saltea dubla

Ce tipuri de saltele există în magazine? – Saltea dubla

Specialiştii salterra.ro ne spun care sunt tipurile de saltele de pat pe care le găsim în magazine, care sunt diferenţele între ele şi ce beneficii aduc sănătăţii.

Saltele cu arcuri – Saltea dubla

Beneficii: foarte bună susţinere, confort, foarte bună circulaţie a aerului în interiorul saltelei, durabilitate. Calitatea saltelelor cu arcuri depinde de grosimea firului de sârmă din oţel dar şi de numărul de arcuri prezent în saltea. saltea dubla

Saltele din spumă clasică – Saltea dubla

Beneficii: susţin coloana în poziţie corectă, spuma profilată oferă susţinere adaptată fiecărei părţi a corpului, oferă suport şi permit mişcarea naturală în timpul somnului, sunt hipo-alergenice, cu proprietăţi anti-microbiene.

Saltele din spumă cu memorie de formă

Spuma cu memorie de formă este un material vasco-elastic, sensibil la căldură, care se adaptează perfect la temperatura corpului, reduce necesitatea de a schimba poziţia în timpul nopţii. Beneficii: spuma cu memorie de formă se adaptează perfect la temperatura corpului şi distribuie presiunea acestuia punct cu punct. Reduce numărul mişcărilor în timpul nopţii şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Saltele din latex

Latextul este un material natural, anti-alergic, ce permite saltelei să respire. Cu cât densitatea latexului este mai mare, cu atât salteaua va fi mai fermă. Beneficii: circulaţie foarte bună a aerului în interiorul saltelei, confort excelent, relaxarea coloanei, material foarte rezistent, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine.

Sursa: Click.ro

Saltea dubla

Call Now Button