Saltea ortopedica pret

poza nr 3 min 1

Saltea ortopedica pret

Un somn bun incepe cu o saltea de dormit de calitate. Hai sa vedem cum alegem din multitudinea de saltele de pat una pe care ne putem odihni

Saltea ortopedica pret

Se spune ca un somn bun incepe cu o saltea de dormit de calitate. Nu cred ca este o zicala exagerata, dupa propriile experiente, care variaza de la tipica saltea relaxa de camin din perioada mea de studentie pana la cea dintr-un hotel de 5 stele, o experienta greu de uitat. Hai sa vedem deci impreuna cum alegem din multitudinea de saltele de pat una pe care ne putem odihni bine … si care sa nu ne falimenteze.

Saltea ortopedica pret

In primul si in primul rand as vrea sa subliniez ca salteaua este o investitie pe termen lung, fiind un bun cu o perioada de folosinta indelungata. Saltea ortopedica pret. Cel mai probabil vei dormi pe aceeasi saltea, daca ai grija de ea, in jur de 10 ani, cat este de fapt si maximul recomandat, deci are sens sa bagi mai multi bani intr-o saltea de calitate, pentru ca iti vei multumi in fiecare dimineata, cand te vei trezi odihnit si fara dureri de spate.

Saltea ortopedica pret

Si un ultim argument pentru alegerea celei mai bune saltele de pat pe care ne-o permitem este faptul ca ne petrecem o treime din viata dormind pe saltea, deci este unul din acele lucruri simple (alaturi de scaunul de birou) care ne poate imbunatati calitatea vietii extrem de mult.

Saltea ortopedica pret

Un al doilea aspect foarte important este starea de sanate. Pentru persoanele fara probleme mari la coloana vertebrala este recomandat sa doarma pe o saltea mai dura, care ofera o sustinere corecta corpului in timpul somnului. Nu cauta insa o saltea prea dura, pentru ca nici aceasta extrema nu este OK pentru organism.

Saltea ortopedica pret

Pentru cei care au probleme cu spatele de multe ori cea mai buna alegere este o saltea cu memory foam, care memoreaza forma corpului in timpul somnului, pastrand coloana vertebrala dreapta, lucru ce calmeaza durerile musculare, in special daca se utilizeaza si o perna corespunzatoare. Salteaua isi revine automat la forma normala imediat ce te-ai ridicat din pat, oferind insa in timpul somnului sustinere corecta pentru cap, gat, umeri si rinichi.

Saltea ortopedica pret

Call Now Button