Saltea relaxa 160×200 pret

Saltele de la producator, saltea relaxa 160x200 pret

Saltea relaxa 160×200 pret

Petrecem o treime din viaţă dormind, iată de ce salteaua şi perna trebuie alese cu grijă, pentru a nu ne crea sau agrava problemele de sănătate. Specialistul nostru ne spune care sunt criteriile de care să ţinem cont când le cumpărăm.

Saltea relaxa 160×200 pret

Somnul este influenţat de factori precum stresul, oboseala, temperatura, dar şi salteaua şi perna. De pildă, o saltea prea tare sau prea moale ne modifică poziţia corpului în timpul somnului, prin urmare, ne putem trezi cu dureri de cap sau de spate.

Asigură-te că duritatea este una medie, altfel vei resimţi presiune în umeri şi şolduri. Dacă suferi de vreo afecţiune la nivelul coloanei vertebrale, cel mai indicat este ca medicul ortoped să îţi recomande tipul de saltea. Important este ca, înainte de a o cumpara, să o testezi.

Cu arcuri sau cu spumă? – Saltea relaxa 160×200 pret

Mediul ortoped Codrin Huszar ne descrie indicaţiile principalelor tipuri de saltele.

1. Saltea relaxa 160×200 pret – Salteaua cu arcuri oferă varietatea cea mai largă de preţuri, fermitate, variante de acoperire şi confort (în general, cu cât numărul de arcuri este mai mare, confortul creşte). Cele ferme sunt utile pentru persoanele supraponderale (se ridică şi coboară mai uşor din pat) şi, în special, pentru cei cu dureri de spate.

2.Saltea relaxa 160×200 pret – Saltelele din spumă sunt cele mai confortabile, pentru că se mulează pe corp, însă predispun la supraîncălzire în timpul somnului. De asemenea, ele atenuează transmiterea mişcărilor, ceea ce le face utile cuplurilor. Sunt indicate persoanelor care resimt oboseala cronică, dureri musculare, însă trebuie evitate de cei care tolerează rău căldura.

3.Saltea relaxa 160×200 pret – Saltelele din latex oferă cea mai bună combinaţie între confort şi fermitate.

4.Saltea relaxa 160×200 pret – Saltelele cu cameră de aer sunt confortabile, dar nu egalează fermitatea saltelelor cu arcuri sau din latex. Variantele mai scumpe permit ajustarea nivelului de fermitate. La cele mai ieftine, trebuie avută în vedere posibilitatea ca în momentul în care cineva apasă pe o parte a patului, celalată parte să se bombeze.

5.Saltea relaxa 160×200 pret – Paturile cu spătar ajustabil sunt indicate celor care nu tolerează somnul în poziţie perfect întinsă, cum sunt pacienţii cu probleme respiratorii sau cardiace.

Sursa: clicksanatate.ro

Saltea relaxa 160×200 pret

Call Now Button