Saltea spuma memorie

saltea cu memorie, Saltea spuma memorie

Saltea spuma memorie

O saltea buna trebuie sa fie neaparat foarte dura? – Saltea spuma memorie

Este o falsa impresie. Fermitatea saltelei trebuie adaptata la morfologia fiecaruia. O saltea prea ferma va provoca o hiper-cambrare a coloanei vertebrale si se va dovedi la fel de nepotrivita ca o saltea prea moale (efect de castron). Alege o saltea potrivita nevoilor tale. Pentru anumite modele de saltele exista posibilitatea sa combini spuma cu diferite grade de fermitate.

De ce sa aleg un produs de marca? – Saltea spuma memorie

Achizitia unei saltele este o achizitie importanta si de durata, este deci foarte important sa alegi un producator serios ale carui produse sunt recunoscute pentru calitatea procesului de fabricare si a materialelor folosite pentru realizarea saltelei.

Trebuie sa eviti cumpararea unei saltele daca nu ai informatii despre producator, sau daca comerciantul nu comunica detalii legate de calitatea materialelor folosite si nu poate proba calitate si durabilitatea acesteia.

Ce inseamna produs de marca? – Saltea spuma memorie

Inseamna garantia respectarii fisei produsului (structura elastica si matlasare). Respectarea cu strictete a numarului de arcuri, a densitatii latexului sau a materialelor folosite pentru matlasare, testarea permanenta a calitatii produselor (ca de exemplu o rola compresoare aplicata de multe ori pe fiecare model de saltea care permite evaluarea duratei de viata a produsului.

Pot testa calitatea unei saltele asezandu-ma cateva minute pe o saltea? – Saltea spuma memorie

Este imposibil sa testezi calitatea saltelei in magazin asezandu-te pe aceasta cateva minute imbracat si incaltat. Ai nevoie de minim 4-5 nopti pentru a te acomoda cu noua saltea. Poti intelege diferenta de sustinere intre doua tipuri de saltele, dar calitatea si confortul nu poti sa le apreciezi decat dupa mai multe nopti de testare.

Saltea spuma memorie

Atunci cand alegi o saltea trebuie sa tii cont de cateva amanunte: Care este diferenta intre o saltea cu arcuri si una cu spuma? O saltea buna trebuie sa fie neaparat foarte dura? Si, dupa ce ai cumparat salteaua, cum se intretine ea?

Sursa: smartwoman.hotnews.ro

Saltea spuma memorie

Call Now Button