Saltele comfort

saltea memory foam stil20
Saltele comfort
Punctul central, inima patului tău este salteaua, care are o influenţă considerabilă asupra somnu-lui tău şi asupra stării tale de spirit şi sănătăţii. Alegerea saltelei nu e similară cu alegerea unui vin bun într-un magazin, ci este o decizie care-ţi va afecta coloana, spatele şi încheieturile, pe scurt…  întregul corp.
Saltele comfort
Dar salteaua nu e totul! Un mediu optim pentru somn este compus din:
O saltea de calitate care oferă trupului suportul necesar şi protejează sănătatea,
O somieră care are grijă de poziţia corectă şi aerisirea saltelei,
O pernă potrivită pentru susţinerea umerilor, gâtului si capului
O cuvertură potrivită.
Saltele comfort
Salteaua – inima fiecărui pat
Te-ai gândit vreodată de fapt cât timp petreci în pat? Îţi dai seama că este o treime din viaţa ta? De aceea trebuie ca acum să te gândeşti ca acest somn să fie de calitate.De vreme ce eşti expus stresului şi oboselii în timpul zilei, este vital pentru corpul tău să se poată reface în timpul nopţii. Acest lucru se poate întâmpla numai dacă foloseşti o saltea care se adaptează perfect formelor trupului şi îi oferă suport exact în punctele în care are nevoie.  În continuare vei afla dacă salteaua pe care o foloseşti îşi atinge scopul şi cum să îţi alegi o saltea nouă. Saltele Comfort
Saltele comfort
Când e timpul pentru o saltea nouă?
Cu câteva decenii în urmă, piaţa nu oferea prea multe variante de saltele. Bunicii noştri îşi cumpărau o saltea pe care o foloseau toată viaţa. Doar puţini oameni ştiau atunci că salteaua trebuia să fie schimbată din când în când. Astăzi este clar pentru oricine că o saltea nu o foloseşti o veşnicie. Saltele comfort. Datorită numărului ridicat de probleme legate de somn, alergii şi afecţiuni ale încheieturilor şi coloanei vertebrale, am devenit mai conştienţi de faptul o saltea de calitate reprezintă fundamentul pentru un somn bun, odihni-tor, în timp ce o saltea uzată nu face altceva decât să agraveze problemele de sănătate. Primul lucru pe care trebuie să îl verifici este condiţia în care se află salteaua.
Saltele comfort
Cât de veche este?
 Îţi aminteşti cum era când ai cumpărat-o?
Cum ai întreţinut-o?
Ai aerisit-o în mod regulat?
Este flexibilă sau se afundă?
Saltele comfort
Call Now Button