Saltele confort

saltele online, Saltele confort
Saltele confort
Saltele confort
Daca o saltea nu corespunde standardelor de calitate sau este prea veche, mai devreme sau mai tarziu vor aparea probleme cum ar fi: insomnie, iritabilitate, lipsa concentrarii, rasucire si agitatie in pat, dureri ale coloanei vertebrale, ale zonei lombare si gatului, pe fata se vor vedea rezultatele privarii de somn, se vor forma riduri in jurul ochilor, va treziti fara sa va simti revigorati si odihniti. Saltele confort. Pe scurt, daca nu dormiti bine, rezultatele se vor face simtite intreaga zi. In general, nu putem compensa efectele lipsei de somn „recuperand” la sfarsitul saptamanii. Perioada totala petrecuta dormind nu se poate considera ca fiind egala cu volumul unui somn bun de care corpul are nevoie.
Saltele confort
Deoarece zi de zi suntem expusi numeroaselor situatii stresante si tensionate, este foarte important ca in timpul noptii corpul nostru sa se relaxeze si sa se regenereze suficient. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unei saltele relaxa clasice, cu plasa de arcuri. Gasiti multe modele, de diferite dimensiuni pe saltelesomiere.com .
Saltele confort
Avantajele unei saltele confort clasice, pe arcuri, tip relaxa, sunt urmatoarele:
– ofera suportul necesar exact acolo unde corpul are nevoie,
– mentine coloana vertebrala in pozitie corecta,
– favorizeaza circularea aerului si elimina umiditatea,
– protejeaza contra acarienilor,
– in general, asigura un nivel maxim de relaxare si satisfactie.
Saltele confort
Alegerea unei saltele noi nu este o decizie asa de simpla precum pare. In ziua de astazi, pe piata se gaseste o gama larga de saltele cu arcuri dintre care putem alege, ale caror preturi variaza in functie de proprietati, producatori si dimensiuni. Saltele confort pot fi impartite in doua mari grupe: cu structura interioara formata din plasa cu arcuri, printre care e introduc straturi de spuma poliuretanica. Saltele confort
Saltele confort
Unele saltele au arcurile interconectate, altele au arcurile impachetate individual in niste saculeti speciali. Saltelele cu arcuri au fost folosite de ani de zile şi sunt considerate saltelele standard. Unul dintre marile avantaje al saltelelor cu arcuri este ca ofera confort in timp ce mentine coloana utilizatorului intr-o pozitie sanatoasa, ameliorand durerile de spate acumulate peste zi.
Sursa: Adevarul.ro
Saltele confort
Call Now Button