Saltele cu dimensiuni atipice

Saltele cu dimensiuni atipice

Saltele cu dimensiuni atipice

O problema des intalnita in ceea ce priveste achizitionarea unei saltele, este cea legata de dimensiuni. Fie ca-i vorba de lungime ori latime, in cele mai multe cazuri, pentru cativa centimetrii in plus sau in minus a trebuit sa renuntam la un produs ce ne-a placut.
Pentru rezolvarea acestei vesnice dileme am creat acest serviciu special “saltele la comanda”. Asa cum o spune si denumirea, producem saltele potrivite pentru fiecare pat in parte. Ba mai mult, nu ne rezumam doar la dimensiuni (lungime, latime, grosime) ci si la forme, asta pentru ca designul productiei mobiliere evolueaza in fiecare an, surprinzandu-ne cu noi modele moderne, futuriste.

Saltele cu dimensiuni atipice

Trebuie insa sa specificam ca posibilitatile tehnice pot impune uneori si anumite limite. Nu orice saltea la comanda poate avea dimensiunea dorita de catre client. Compozitia interioara a fiecarei saltele in parte este cea care permite sau nu executarea unor forme ori dimensiuni atipice. Un exemplu in acest sens ar fi imposibilitatea realizarii unei saltele in forma de inima sau o saltea rotunda cu o compozitie formata din arcuri (fie ca e vorba de arcuri clasice sau arcuri pocket).

Saltele cu dimensiuni atipice

Pentru a realiza saltele speciale cu astfel de forme (rotunde, triunghi, inima, etc), structura interioara trebuie sa fie compusa din materiale ce pot fi prelucrate in acest fel: spuma poliuretanica, spuma memory, sau latex. Asadar puteti opta pentru oricare dintre aceste categorii de saltele ce se gasesc pe site-ul nostru. Va stam oricand la dispozitie pentru mai multe detalii despre structura de fabricatie a fiecarei saltele astfel incat sa cumparati o saltea potrivita nevoilor personale. Aceste saltele cu dimensiuni , grosimi si forme atipice se realizeaza doar la comanda. Timpul de executie poate sa difere in functie de complexitatea fiecarei lucrari si este cuprins intre o perioada: minim 3 zile – maxima 19 zile lucratoare.

Saltele cu dimensiuni atipice

Call Now Button