Saltele de calitate

saltea memory foam stil28

SALTELE DE CALITATE TARI SAU MOI?

Legat de acest subiect au fost mereu dezbateri interesante sau chiar contradictorii. Unele persoane sustin ca o saltea moale este mai potrivita pentru sanatatea corporala, in timp ce altele demonstreaza contrariul.
Un lucru este cert, chiar daca ambele variante de saltele de calitate au puncte forte, benefice, ceea ce ar putea dauna sunt extremitatile, respectiv ca densitatea unei saltele sa fie prea tare ori prea moale. O saltea foarte tare poate prova presiuni daunatoare corpului, ceea ce duce la o stare de disconfort.

CE SALTELE DE CALITATE SA ALEGEM ?

Noile tehnologii permit producatorilor de saltele de calitate sa creeze modele diverse, tot mai performante. In afara de forme sau dimensiuni, caracteristicile din ce in ce mai interesante dar si utile, cresc gradul de confort al produselor. In ceea ce urmeaza vom incerca sa facem o trecere in revista a principalelor saltele ce abunda pe piata de profil.
SALTELE DE CALITATE MEDICALE

Este cunoscut faptul ca o saltea medicala este intotdeauna recomandata celor ce au probleme cu spatele. In aceasta categorie gasim mai multe produse cu diferite grade ale rigiditatii (mai mult sau mai putin tari), aceasta proprietate fiind cea care ajuta coloana vertebrala sa stea intr-o pozitie cat mai corecta.
SALTELE DE CALITATE MEMORY FOAM (saltele cu memorie)

Ideea acestor saltele de calitate exceptionale a pornit din liniile de fabricatie ale NASA. Memorycell, un material cu adevarat ingenios, a fost conceput initial pentru producerea costumelor astronautilor. Rezultatele extraordinare au convins producatorii sa foloseasca acestea spuma cu memorie si la realizarea unor produse utile vietii curente, cum ar fi saltelele.
Caracteristica principala a unei saltele memory foam o reprezinta faptul ca poate lua forma corpului in momentul in care ne asezam pe ea, oferind un confort aparte deoarece sunt eliminate toate punctele de presiune. Cand ne ridicam, salteaua isi revine la forma initiala. Un produs grazav recomandat in special persoanelor cu probleme articulare.
SALTELE DE CALITATE LATEX

Daca iti doresti ceva aparte in ceea ce priveste confortul, incearca o saltele de calitate latex! Si totusi, ce este latex-ul? Un cauciuc natural produs chiar din arborele de cauciuc. Ce beneficii ne aduce o saltele de calitate latex? Avand in vedere caracteristicile ortopedice ale acesteia, intreaga musculatura va avea parte de un grad maxim de confort, ceea ce automat duce la o relaxare totala a muschilor. Un alt mare avantaj pe care il gasim la aceste saltele latex este faptul ca nu au continut chimic, fiind produse ideale pentru toti cei cu diverse alergii.

SALTELE DE CALITATE BIO – Stil Autentique 

Achizitionarea unei saltele bio nu reprezinta doar o alegere foarte buna ci si o investitie in propria sanatate. Aceste produse sunt realizate din materiale naturale ( aloe vera, soia, latex organic, etc) si ofera un standard de protectie si igiena foarte ridicat astfel ca dezvoltarea mucegaiului, bacteriilor sau a acarienilor este practic imposibila.
Compozitia acestor saltele bio favorizeaza circulatia aerului, ajuta la absorbtia excesului de umiditate, si nu retine praful. Cumparandu-le, avem garantia unor produse ideale pentru odihna cat si garantia calitatii. Vizitați magazinul nostru pentru saltele de calitate!

Call Now Button