Saltele din spuma

saltea memory foam stil18

Saltele din spuma

Aproape în fiecare dimineaţă te trezeşti obosită, cu dureri de gât, de muşchi şi de spate? E foarte posibil ca salteaua pe care dormi să fie de vină, iar în acest caz ai o singură opţiune: de a cumpăra una nouă. Specialiştii magazinelor Dormeo şi Salterra ne spun la ce să fim atenţi atunci când dorim să cumpărăm salteaua de pat, astfel încât să ne protejăm sănătatea.

Care e mărimea potrivită? – Saltele din spuma

Dimensiunile saltelei trebuie să se potrivească atât cu somiera cât şi cu dimensiunile patului. În magazine vei găsi mărimi clasice dar saltelele de pat pot fi şi personalizate, după preferinţele tale. Salteaua nu trebuie să fie nici mai mică, nici mai mare decât dimensiunea somierelor. Dacă este mai mare, nu se va potrivi cu somiera, iar dacă este prea mică se va mişca, iar somnul tău nu va fi unul odihnitor.

Salteaua trebuie să protejeze coloana vertebrală

Când alegi o saltea, asigură-te că oferă suportul corespunzător coloanei vertebrale. Dacă salteaua este prea tare, în timpul somnului, dacă dormi pe spate, coloana va fi super-cambrată, iar dacă este prea moale atunci corpul va lua poziţia „castron”, iar coloana se va curba, adoptând o poziţie nefirească. Chiar dacă în prezent nu ai probleme cu spatele, alegerea corectă a saltelei poate influenţa prezenţa sau absenţa acestor afecţiuni pe viitor. Saltele din spuma

Atenţie la confortul oferit! – Saltele din spuma

Salteaua de pat trebuie să fie foarte confortabilă. Aceasta înseamnă că trebuie să te simţi bine când eşti întinsă pe ea, că te poţi relaxa oricând atunci când te aşezi. Multe magazine îţi oferă posibilitatea de a proba salteaua de pat gratuit, timp de câteva săptămâni, pentru a stabili dacă este cea potrivită pentru tine.

Calitate, igienă şi protecţie – Saltele din spuma

În general, folosim o saltea ani la rând. Dormim, ne odihnim, uneori mâncăm, ne uităm la televizor stând pe saltea. Astfel, salteaua poate deveni oricând o sursă de bacterii şi microbi, un loc propice pentru dezvoltarea acarienilor. Când alegi o saltea, optează pentru modele anti-alergice şi care sunt tratate împotriva microorganismelor.

Sursa:Click.ro

Saltele din spuma
Pentru detalii suplimentare sau cereri speciale vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button