Saltele dormeo

saltele ieftine, Saltele dormeo

Saltele dormeo

Saltele dormeo TARI SAU MOI?

Legat de acest subiect au fost mereu dezbateri interesante sau chiar contradictorii. Unele persoane sustin ca o saltea moale este mai potrivita pentru sanatatea corporala, in timp ce altele demonstreaza contrariul.
Un lucru este cert, chiar daca ambele variante de saltele dormeo au puncte forte, benefice, ceea ce ar putea dauna sunt extremitatile, respectiv ca densitatea unei saltele sa fie prea tare ori prea moale. O saltea foarte tare poate prova presiuni daunatoare corpului, ceea ce duce la o stare de disconfort.

CE Saltele SA ALEGEM ?

Noile tehnologii permit producatorilor de saltele dormeo sa creeze modele diverse, tot mai performante. In afara de forme sau dimensiuni, caracteristicile din ce in ce mai interesante dar si utile, cresc gradul de confort al produselor. In ceea ce urmeaza vom incerca sa facem o trecere in revista a principalelor saltele ce abunda pe piata de profil.

Saltele dormeo MEDICALE

Este cunoscut faptul ca o saltea medicala este intotdeauna recomandata celor ce au probleme cu spatele. In aceasta categorie gasim mai multe produse cu diferite grade ale rigiditatii (mai mult sau mai putin tari), aceasta proprietate fiind cea care ajuta coloana vertebrala sa stea intr-o pozitie cat mai corecta.

Saltea cu memorie (MEMORY FOAM )
Caracteristica principala a acestor saltele dormeo o reprezinta faptul ca poate lua forma corpului in momentul in care ne asezam pe ea, oferind un confort aparte deoarece sunt eliminate toate punctele de presiune. Cand ne ridicam, salteaua isi revine la forma initiala. Un produs grazav recomandat in special persoanelor cu probleme articulare.
Saltele dormeo LATEX

Daca iti doresti ceva aparte in ceea ce priveste confortul, incearca si saltele latex! Si totusi, ce este latex-ul? Un cauciuc natural produs chiar din arborele de cauciuc. Ce beneficii ne aduce aceste saltele dormeo latex? Avand in vedere caracteristicile ortopedice ale acesteia, intreaga musculatura va avea parte de un grad maxim de confort, ceea ce automat duce la o relaxare totala a muschilor. Un alt mare avantaj pe care il gasim la aceste saltele latex este faptul ca nu au continut chimic, fiinf produse ideale pentru toti cei cu diverse alergii.

Saltele dormeo

Call Now Button