Saltele ieftine

saltele ieftine, Saltele dormeo

Saltele ieftine

Pentru că un somn odihnitor depinde nu numai de salteaua pe care o alegi, îţi recomandăm o gamă variată de perne, pilote şi cearşafuri de protecţie potrivite saltelei tale.

Foloseşte ghidul nostru de planificare – Saltele ieftine

Găseşte salteaua potrivită pentru tine folosind ghidul nostru online. Acest ghid este disponibil şi poate

fi accesat folosind computerul din zona de saltele din magazin, sau poţi consulta ghidul din confortul propriei case, pe pagina de internet www.saltelesomiere.ro. Acest ghid te va ajuta să alegi salteaua care se potriveşte perfect corpului tău şi felului în care dormi.

Alege singur sau lasă-ne să te ajutăm – Saltele ieftine

Doar pentru că te descurci fără ajutor, nu înseamnă că trebuie să faci lucrurile singur. Lasă-ne să te ajutăm să-ţi facem somnul plăcut fără ca tu să-ţi faci griji cu alegerea, livrarea, asamblarea şi finanţarea.

Odată ajuns acasă… – Saltele ieftine

Înainte de prima folosire – Saltele ieftine

Este normal ca saltelele noi să fie rigide atunci când sunt folosite pentru prima oară. Corpul are nevoie de aproximativ o lună să se obişnuiască cu o saltea nouă. Materialele textile noi au, de asemenea, un mi-ros specifc. Îţi recomandăm să aeriseşti salteaua cât mai des. Dacă alegi o saltea care este deja rulată, este nevoie de 3-4 zile pentru ca aceasta să-şi recapete forma naturală.

Îngrijire şi curăţare – Saltele ieftine

Adaugă o protecţie pentru saltea pentru ca aceasta să fie mai igienică şi uşor de curăţat şi de schimbat. Unele din saltelele noastre au huse detaşabile, care pot fi spălate. Pentru celelalte, foloseşte detergent pentru tapiţerii. Chiar şi saltelele de cea mai bună calitate se deteriorează în timp şi acumulează praf. Recomandăm să schimbi salteaua la fiecare 8-10 ani.

Pentru confortul tău – Saltele ieftine

Pentru a te simţi şi mai confortabil, ai nevoie de o pernă şi de o pilotă care se potrivesc nevoilor tale.

Call Now Button