Saltele la comanda

Prin serviciul “saltele la comanda”, aveti posibilitatea de a va crea proprile saltele cu dimensiuni si grosimi atipice. Completati in formularul de mai jos modelul si dimensiunea saltelei pe care doriti sa o realizam.

De asemenea, putem face acestor saltele la comanda  si alte modificari astfel incat sa fie conforme cu patul sau preferintele clientului.

Termenul de livrare pentru comenzile atipice este cuprins intre 3 si 19 zile calendaristice (in functie de dimensiune si complexitatea cerintelor). Saltelesomiere.com 

Alege tipul saltelei *
Saltele la comanda Stil Autentique

Aceste saltele au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.
Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltele pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice.

Saltele la comanda

De cele mai multe ori nu constientizam ca ne petrecem o mare parte a timpului stand in pat. Mergand pe aceasta idee, atunci cand trebuie sa achizitionam una sau mai multe saltele , ar fi bine sa analizam proprietatile fiecarui model in parte astfel incat sa plecam acasa cu un produs conform nevoilor noastre.
Proprietatile si caracteristicile unei saltele ne influenteaza direct confortul, odihna si starea de sanatate de aceea compania noastra va pune la dispozitie acest serviciu de saltele la comanda  prin intermediul caruia va puteti personaliza in functie de pat, rama, somiera, salteaua astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. .

 

Comentarii