saltele medicale bucuresti
[margin margin_top=”70px”]

Saltele si Somiere

[margin margin_top=”20px”]

Saltele memory foam direct de la producator  – Stil Autentique

Aici poti gasi cam tot ce doresti in materie de saltele din spuma memory. Realizate cu ajutorul noilor tehnologii, aceste saltele produse dintr-un material inovator, preiau temperatura corpului si se modeleaza dupa aceasta, sustinand capul, gatul si umerii intr-o pozitie confortabila. La comanda realizam si saltele memory foam cu dimensiuni atipice.

Saltele medicale Bucuresti

Alegerea unei saltele medicale reprezinta o buna solutie pentru cei cu diferite problemele ale coloanei vertebrale. Sedentarismul, munca la birou, iata doar doua dintre principalele cauze ce ne fac sa ne plangem la sfarsitul zilei de dureri in zona spatelui. Aceste saltele medicale ortopedice sunt create special pentru a diminua toate aceste neplaceri. La comanda putem realiza saltele medicale cu diemensiuni potrivite oricarui pat.

Saltele medicale Bucuresti – direct de la producator 

Proprietatile si caracteristicile unei saltele si ale unei somiere ne influenteaza direct confortul, odihna si starea de sanatate. Din pacate, multi dintre noi au ca si criteriu de selectie atat la saltele cat si somiere, pretul. Acest compromis nu face decat sa puna sanatatea pe ultimele locuri. Problemele cu colana vertebrala, de greutate precum si multe altele pot avea rezolvari eficiente prin achizitionarea unor saltele si somiere corespunzatoare.

Saltele medicale si mobilier la comanda – Stil Autentique

Domeniul  activitatii companiei noastre este mobila la comanda, astfel ca realizam si produse de mobilier ce au integrate toate modelele de saltele si somiere  prezentate pe site, cum ar fi: paturi simple sau duble cu somiere fixe si rabatabile, paturi cu ajustare prin telecomanda (cu somiere electrice) sau paturi medicale. Principalele insusiri ale acestor saltele si somiere pe care le producem sunt rezistenta, performanta, siguranta si lunga durata de viata. Intotdeauna am incercat sa raspundem cat mai mult  nevoilor pe care le au clientii nostri, astfel ca nu ne-am rezumat doar la dimensiunile standard. La comanda, realizam saltele (valabil si pentru categoria saltele rotunde) si somiere cu dimensiuni potrivite oricarui pat. In plus, putem aduce produselor si alte modificari pentru a le adapta diverselor nevoi personale. Saltele medicale Bucuresti – Saltele la comanda .

saltele, somiere, saltele si somiere , saltele medicale, saltele memory foam , saltele, somiere, saltele si somiere , saltele medicale, saltele memory foam

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp