Saltele medicale la comanda

saltele medicale la comanda

Saltele medicale la comanda

Compania noastra produce saltele la comanda, conforme cu dimensiunile  solicitate de catre client.  Acest serviciu este valabil si pentru categoria saltele rotunde, iar aici ne putem aminti faptul ca suntem mandri ca am putut  realiza  cea mai mare saltea rotunda produsa in Romania.Acest model de saltele au ca si compozitie, spuma poliuretanica. Cum s-a ajuns la titulatura  “saltele medicale” ?

Saltele medicale la comanda.

Datorita nivelului mai rigid prezent avut de spuma medicala. Dupa cum se stie, medicii au recomandat intotdeauna o baza mai tare in timpul somnului atunci cand vine vorba despre diversele probleme ale coloanei, pentru ca aceasta sa poata fi sustinuta intr-o pozitie dreapta.

Mergand pe aceasta idee, am hotarat ca saltelele noastre sa fie compuse din doua sectiuni: spuma poliuretanica, practic doua fete, una mai tare si alte mai moale, astfel ca prin simpla intoarcele a saltelei putem obtine starea de confort dorita.

Saltele medicale la comanda

Daca doriti un astfel de produs insa dimensiunile standard din magazine nu va ajuta, ne puteti contacta la numerele mai sus afisate sau la adresa de e-mail din sectiunea contact. Realizam acest model de saltele la comanda, pe orice dimensiune si grosime.

Saltele memory la comanda

Tot mai multe persoane apeleaza la achizitionarea unei saltele din spuma vascoelastica. Daca mai exista o doza de scepticisim in ceea ce priveste avantajele spumei vascoelastice, aceasta nu trebuie sa aibe legatura  legatura cu un astfel de material inovator.
Memory foam face parte din generatia noua de materiale, fiind superior din punct de vedere tehnologic. Saltelele din aceasta categorie sunt moi, preiau forma corpului si ne ofera posibilitatea de a simti placerea unui confort deosebit.  Cu alte cuvinte, un material ce prezinta avantaje pe care nu le gasim la alte materiale.
Doriti sa comandati o saltea memory cu dimensiuni atipice, ne puteti contacta la numerele mai sus afisate sau la e-mailul din sectiunea contact. Saltele medicale la comanda – Realizam acest model de saltele la comanda, pe orice dimensiune si grosime.

Saltele medicale la comanda
Pentru detalii suplimentare sau cereri speciale vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button