de vanzare afacere la cheie

Saltele Medicale de calitate 

Alegerea unei saltele medicale este recomandata tuturor persoanelor cu diferite problemele ale coloanei vertebrale, zona lombara sau cervicala. Compozitia rigida menita sa mentina coloana intr-o pozitie corecta in timpul somnului, este caracteristica principala a acestor saltele medicale. In comparatie cu vechile saltele medicale, ce aveau o structura interioara din arcuri, noile saltele medicale realizate din spuma poliuretanica, ofera un grad ridicat de relaxare si o durata de viata mult mai mare. La realizarea produselor din aceasta categorie am folosit materiale calitative, de top, pentru a nu neglija in niciun fel confortul sau rezistenta. Proprietatile antibacteriene si antialergice pe care le regasim la aceste saltele medicale reprezinta un alt punct forte ce trebuie luat in considerare. Prin intermediul acestui site puteti achizitiona saltele cu grosimi si dimensiuni potrivite pentru orice pat, inclusiv modele atipice prin intermediul serviciului ” saltele  la comanda „.

Proprietatile medical-ortopedice ale acestei saltele medicale , model Stil15, o recomanda ca fiind una dintre variantele grozave (mai ales din punctul de vedere al raportului calitate/pret) de odihna pentru persoanele ce au diferite disfunctii in zona mediana, spate sau cervicala. Structura din spuma poliuretanica (15 cm inaltime) este putin mai tare, asta pentru a ajuta coloana vertebrala sa isi adopte, pastreze, o pozitie cat mai dreapta, aceasta fiind si rolul principal al unei saltele medicale. Inca de la primele utilizari veti simti o ameliorare progresiva a confortului in timpul somnului.

Stil20, o saltea medicala, ortopedica, cu proprietati antialergice si antibacteriene.   Avand o grosime mai mare (20 cm), senzatia de confort va fi mult mai evidenta.  Structura mai rigida din spuma high density ajuta coloana vertebrala sa fie mentinuta intr-un mod corect.  Acest model de saltele medicale pot fi intoarse periodic pe ambele parti, operatiune pe care chiar o recomandam deoarece le ajuta sa isi revina la forma initiala. La comanda, putem realiza acest tip de saltele medicale  si intr-o varianta cu dimensiuni atipice.

Confort si rezistenta, acestea sunt caracteristicile principale ale unei saltele medicale Stil25 .  Un produs recomandat celor ce au diverse disfunctii ale coloanei vertebrale. Tot la capitolul rezistenta trebuie sa specificam faptul ca structura calitativa a acestor saltele medicale ajuta la prevenirea deformarii lor, detaliu util mai ales in  cazul intrebuintarii lor de catre persoane supraponderale.  Husa exterioara este lavabila, putand fi spalata la temperaturi de pana la 30 grade.

Stil30 este produsul de top al gamei „ saltele medicale ”. Grosimea speciala (30) cm ajuta la obtinerea unui confort de cinci stele ce va detensiona musculatura. Aceste saltele medicale, gratie compozitiei mai dense, rigide, sunt recomandate in special persoanelor care au probleme cu coloana vertebrala.
Din capitolul „compozitie si specificatii”, subliniem:
– spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate, create sa favorizeze ventilatia
– husa exterioara din bumbac si poliester calitativ, placut la atingere, menit sa absoarba umiditatea corporala
– aerisirea acestei saltele se face prin banda tridimensionala (H12 cm)

Un pat rotund are nevoie de o saltea rotunda, astfel ca am creat un produs special, respectiv o saltea rotunda  medicala cu proprietati ortopedice, antialergice, pe care o recomandam in special persoanelor care au probleme cu spatele, zona cervicala.  Garantia de 5 ani si durata de viata de peste 10 ani, consideram ca spun totul despre calitatea acestei saltele .  La comanda realizam si saltele rotunde cu dimensiuni atipice.

Avantaje:

Aceste saltele medicale sunt realizate din spuma poliuretanica cu densitate ridicata. Sunt recomandate in special persoanelor cu diverse probleme ale coloanei vertebrale (vezi pat medical). Trasatura distinctiva a acestor saltele medicale este compozitia rigida, conceputa special pentru mentinerea coloanei intr-o pozitie cat mai corecta, astfel incat deranjantele dureri sa fie amelioare sau chiar sa dispara pe tot parcursul sederii in pat.
Compozitia interioara a acestui model de saltele  este fabricata din unul sau mai multe straturi de spuma poliuretanica. Varianta standard a unei saltele medicale are o baza din spuma ceva mai rigida iar la nivelul superior un al doilea strat, diferit ca rigiditate, respectiv elasticitate. Aceasta caracteristica ofera unei saltele medicale posibilitatea intoarcerii periodice pe ambele parti. Sunt printre putinele saltele care pot fi utilizate in acest mod.
Prin serviciul „ saltele la comanda ”, va oferim posibilitatea de a va crea propriile saltele medicale cu dimensiuni si grosimi atipice conforme oricarui pat. In plus, pe langa dimensiuni, putem aduce acestor saltele si alte multiple modificari cum ar fi forma: rotunda, dreptunghiulara, romb, inima, etc.

Saltele medicale direct de la producator – Calitate garantata ! 

Compozitie si specificatii Saltea medicala Stil 15:

:baza din spuma poliuretanica ultra elastica, calitate superioara
husa interioara antistatica
textura de acoperire realizata dintr-o combinatie bumbac-poliester, menita sa absoarba umiditatea corporala
aerisirea saltelei se face prin banda tridimensionala cu o inaltime de 12 cm
husa lavabila (temperatura 30 grade)
inaltime saltea: 15 cm
garantie: 4 ani
durabilitate: peste 10 ani

Saltele medicale de calitate

Saltea medicala Stil20 – Structura si compozitie :

-spuma poliuretanica ultra elastica cu insertii profilate pentru o buna ventilatie
-husa interioara antistatica
-husa exterioara: amestec bumbac si poliester calitativ la atingere, care absoarbe umiditatea corporala
-aerisire saltea: prin banda tridimensionala (12 cm inaltime)
-husa lavabila (spalare 30 grade)
-inaltime saltea: 20 cm
-garantie 4 ani
-durabilitate: peste 10 ani

Saltele medicale cu garantie 5 ani

Compozitie si specificatii pentru Saltea medicala Stil25  :

– spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate, create sa favorizeze ventilatia
– husa interioara antistatica
– combinatie material de acoperire din bumbac si poliester calitativ, placut la atingere,  –  – menit sa absoarba umiditatea corporala
– aerisirea acestei saltele se face prin banda tridimensionala (H12 cm)
– husa lavabila (spalare 30 grade)
– inaltime saltea: 25 cm
 – garantie: 5 ani
 – durabilitate: minim 10 ani

Saltele medicale ortopedice 

Saltea medicala Stil28 Structura si specificatii:

– spuma poliuretanica, ultra elastica, cu insertii profilate, ce ajuta la o buna ventilare in interior
– husa interioara antistatica
– materialul textil de acoperiere este realizat dintr-o combinatie bumbac – poliester calitativ, placut la atingere
– stil28, o saltea medicala cu o excelenta aerisire interioara gratie benzii tridimensionale ( inaltime 12 cm)
– husa poate fi spalata la o temperatura medie (30 grade)
– inaltime saltea: 28 cm
– garantie: 5 ani
– rezistenta in timp: minim 10 ani

Avantaje saltele medicale vs alta saltea

Stiati ca omul petrece dormind sau macar stand in pat, aproximativ o treime din viata? Desi poate parea nu foarte credibil, acest lucru este foarte adevarat. Astfel putem intelege ca importanta confortului are un rol aparte. Gandeste-te la un simplu aspect; chiar si mobilierul dormitorului iti poate crea diverse neplaceri daca nu respecta anumite standarde ale ergonomiei, asa ca in cazul unei saltele neconforme sau necalitative, poti deduce ca acest lucru isi va pune serios amprenta asupra sanatatii tale.

Suprafata pe care dormim este foarte importanta. Una prea moale poate duce la diferite disfunctii ale coloanei vertebrale, pe cand una cu o densitate prea ridicata poate afecta circulatia sanguina. O saltea conforma rigorilor unui standard excelent, distribuie presiunea intr-un mod uniform si mentine corpul intr-o pozitie optima pe toata durata somnului. Aceste saltele medicale sau saltele ortopedice, cum mai sunt denumite, respecta foarte multe criterii necesare corpului uman.

Avantaje saltele medicale
In limba greaca, cuvantul „ortho” este sinonimul cuvantului „corect”. O saltea ortopedica, medicala, trebuie sa iti aduca confort, intr-un cuvant sa te simti bine cand stai culcat pe ea. Structura / compozitia acestor saltele medicale garanteaza un echilibru al inclinarii corpului si evitarea incordarii muschilor pe toata lungimea coloanei vertebrale.

Avantaje saltele medicale
Cand exista un astfel de confort, miscarile corpului nu mai sunt constranse indiferent care ne este pozitia, efortul muscular fiind unul minim. Proprietatile unei saltele medicale fac din aceste produse o varianta de mijloc,intre alte saltele foarte moi si unele rigide, usor duse la extrem. Cele dure, au o suprafata dreapta si pun o mai mare presiune asupra corpului iar cele foarte moi nu au puterea sa sustina coloana vertebrala, daca acest lucru ne este indicat.

Avantaje saltele medicale vs alta saltea

Fermitatea combinata cu elasticitatea, este caracteristica principala a unei saltele medicale, astfel ca o recunoastem usor, diferentiindu-se de celelalte saltele. Structura interioara a acestor saltele medicale poate diferi foarte mult deoarece acum tehnologia permite diverse invoatii in realizarea produselor. Producatorii aleg felul in care compartimenteaza compozitia din interior, asta in functie de cum doresc sa isi promoveze produsele, cu grade diverse ale fermitatii.

Avantaje saltele medicale
Cele mai noi saltele medicale sunt realizate dintr-un mix al materialelor, respectiv spuma poliuretanica densa si apoi un al doilea strat cu densitate vizibil scazuta. Astfel, printr-o simpla operatiune de intoarcere pe o fata sau alta vom obtine instant atat o saltea medicala tare cat si alta usor mai moale.

Avantaje saltele medicale
Calitatea unei saltele medicale este influentata de mai multi factori cum ar fi: distribuirea presiunii, microclimatul pielii, proprietatile antibacteriene / antialergice, stabilitatea, respectiv lunga durata a vietii. Celelalte proprietati precum fermitatea sau grosimea, sunt lucruri ce vor fi personalizate conform preferintelor fiecarui client. Multi isi doresc saltele medicale tari, altii opusul, mult mai moi, fapt pentru care, asa cum am spus mai devreme, unii producatori realizeaza saltele medicale ce au o parte tare si una moale. In acest fel, o singura saltea satisface gusturile mai multor utilizatori.

Avantaje saltele medicale vs alta saltea

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp