Saltele online

saltea memory foam stil15

Saltele online

Prin serviciul „saltele la comanda”, aveti posibilitatea de a va crea proprile saltele cu dimensiuni si grosimi atipice. Completati in formularul de mai jos modelul si dimensiunea saltelei pe care doriti sa o realizam.

De asemenea, putem face acestor saltele la comanda  si alte modificari astfel incat sa fie conforme cu patul sau preferintele clientului.

Termenul de livrare pentru comenzile atipice este cuprins intre 3 si 19 zile calendaristice (in functie de dimensiune si complexitatea cerintelor). Saltelesomiere.com 

Aceste saltele online au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate. Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele online care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.
Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul saltele online pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice.

Saltele online – necesitate

De cele mai multe ori nu constientizam ca ne petrecem o mare parte a timpului stand in pat. Mergand pe aceasta idee, atunci cand trebuie sa achizitionam una sau mai multe saltele , ar fi bine sa analizam proprietatile fiecarui model in parte astfel incat sa plecam acasa cu un produs conform nevoilor noastre.
Proprietatile si caracteristicile unei saltele ne influenteaza direct confortul, odihna si starea de sanatate.

saltele online

Saltele din spumă asigură o susţinere fermă pentru întregul corp, fiind, în acelaşi timp, moi şi elastice. Saltele din spumă îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi te ajută să te relaxezi complet, eliminând presiunea exercitată pe o anumită parte a corpului. Acestea absorb mişcările corpului, fiind o alegere potrivită dacă partenerul tău are un somn agitat.

Saltele online

Pentru detalii suplimentare sau cereri speciale vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button