Saltele ortopedice medicale , schimbarea unui model clasic cu unul nou

saltele ortopedice medicale , schimbarea unui model clasic cu unul nou

Dupa ani si ani in care ai folosit zilnic vechea saltea, uzura isi spune cu siguranta cuvantul. Te-ai hotarat sa o schimbi cu o saltea medicala model nou, iar acum esti nerabdator sa-ti ajunga acasa? Te apreciem, deoarece aceasta chiar este o decizie buna care iti va aduce multe avantaje. Vrem sa-ti spunem acum cam tot ce implica schimbarea unei vechi saltele, la ce te poti astepta sau ce poti face pentru a fii cat mai multumit.
Achizitionarea unei saltele ortopedice medicale noi o vei resimti ca pe o schimbare destul de majora, asta in special datorita structurii interioare, diferita de cele care se produceau cu ani in urma. Atunci se foloseau plase din arcuri iar acum spuma poliuretanica. Diferenta acestei structuri va aduce un mare plus de confort, ceea ce este pe deplin firesc avand in vedere ca ne petrecem o mare parte din viata in pat.

Saltele ortopedice medicale – despre adaptare
Acum trebuie punctat un subiect important: adaptarea. Probabil atunci cand ai vazut sau testat salteaua la magazin / showroom, ti-a placut mult senzatia pe care ai avut-o . Cam aceasta este reactia fireasca a celor ce se hotarasc sa schimbe vechile saltele ortopedice medicale din arcuri cu una noua din spuma. Fara a dori sa te speriem sau dezamagim, asteapta-te ca senzatiile sa difere in perioada urmatoare pana se produce adaptarea noului nivel de confort. Constientizeaza ca in showroom ai stat pe saltea doar cateva minute, o experienta total diferita comparativ cu dormitul pe ea o noapte intreaga. Corpul se adapteaza intotdeauna, usor, in timp, uneori ceva mai greu cand exista lucruri ce schimba vechile obiceiuri, rutina.

Saltele ortopedice medicale – ingrijire si protectie
Odata achizitionata, pastreaza in conditii cat mai bune noua ta saltea medicala. Pana la urma este investitia ta. E normal s-o protejezi. La inceput, ingrijirea unei saltele ortopedice medicale va fi destul de usoara iar daca o vom mentine asa, in timp , munca noasta va fi tot mai simpla. In acelasi timp fii atent la modul in care iti ingrijesti noua saltea medicala. Foloseste intotdeauna un cadru adecvat incat sa nu pierzi garantia saltelei. In ultima perioada producatorii s-au gandit la acest aspect si au venit cu solutii ce usureaza munca intretinerii unei saltele ortopedice medicale. Au creat huse speciale, care se pot detasa, implicit spala. Atentie insa la temperaturile mentionate in prospect. Altfel spus, daca iti vei ingriji corespunzator noua saltea, si ea va avea grija de tine.

Saltele ortopedice medicale – garantii / conditii
Depune un efort pentru a intelege termenii legali ai garantiei pe care ii are salteaua ta. Toate produsele ( lucru valabil inclusiv pentru saltele ortopedice medicale) au un termen de garantie limitat, oferit pentru te feri de eventualele defecte din fabricatie. Este indicat, recomandat sa citesti, respectiv intelegi politica garantiei oferita de producator. Din lipsa acordarii unei minime atentii exista uneori neplaceri sau chiar tensiuni intre producator si client, lucruri ce ar putea fi evitate prin urmarea pasilor mai sus amintiti.
Saltele ortopedice medicale – informatii ajutatoare
Cand cumperi o saltea medicala noua, aceasta trebuie sa-ti asigure o excelenta sustinere a coloanei. Acesta este rolul unei saltele ortopedice medicale, chiar numele fiind cel ce ne duce cu gandul la proprietati si caracteristici. Atentie insa! Simpla denumire ” saltea medicala ” nu garanteaza faptul ca am cumparat un produs corespunzator. Exista pe piata, din pacate, foarte multe saltele la preturi “dubioase”, iar din acest lucru putem trage concluzia ca materialele utilizate sunt slab calitative.

Cum am mai spus, daca ai probleme cu spatele, coloana, una dintre cele mai bune variante o reprezinta alegerea unei saltele ortopedice medicale. Acest articol nu are scop publicitar favorabil gamei “saltele ortopedice medicale” ci doar prezentarea unor informatii care te vor ajuta in alegerea unui produs corect. Si pentru a dovedi cele spuse, precizam ca un alt material concurent este latex -ul. Fiind alcatuita dintr-un material natural obtinut din arborele de cauciuc, compozitia acestor saltele este superioara spumei poliuretanice, iar daca bugetul iti permite, poate fi una dintre cele mai inspirate alegeri.

O saltea medicala calitativa se adapteaza excelent greutatii, respectiv formei corpului, altfel spus are un bun suport ergonomic. Insa, asa cum am precizat mai sus, pentru o saltea medicala nu-i suficienta doar o rigiditatea crescuta. Mai exact, acest lucru nu-i neaparat folositor.
Daca salteaua e prea tare, corpul va avea sustinere doar in anumite zone, nu integral. In cazul in care aceasta este prea moale, coloana nu va mai fi sustinuta corect si se va curba. Sustinerea trebuie concentrata in special in zona lombara sau cea cervicala. Cand stai intins, e important ca aceste zone cheie ( cap, gat, umeri , rinichi) sa bene?cieze de sustinerea optima, astfel incat greutatea corporala sa ?e distribuita in mod egal pe intreaga suprafata a saltelei. Daca toata lumea ar sti aceste informatii, ar observa ca sunt foarte multe saltele in comert ce ofera sustinere doar intr-un punct al corpului, cu alte cuvinte, stau prost la capitolul calitate.

Datorita mediului poluat, numarul pacientilor cu diferite alergii este in crestere. Acarienii sunt un factor ce intretin sau agraveaza alergiile. Acestia se cuibareasc in saltele, hranindu-se cu parti minuscule din pielea umana. Dormitoarele si mai ales saltelele sunt principalele doua surse de dezvoltare ale acarienilor. Spuma poliuretanica din care este realizata noua compozitie a saltelelor ortopedice medicale are microcelule ce permit intrarea aerului in voie, acest lucru reducand aproape in totalitate problemele amintite.
In incheiere nu trebuie uitat un ultim aspect. Este important ca materialul din compozitia saltelei sa ofere su?cienta umiditatea si reglare termica. In acest mod corpul nu va produce fortat energie suplimentara ca in cazul in care ai dormi pe saltele reci si umede, astfel ca te vei odihni pe deplin pe tot parcursul noptii.

saltele ortopedice medicale, saltele ortopedice , medicale, saltele medicale, saltele medicale cu arcuri , saltele cu arcuri , saltele ortopedice medicale, saltele ortopedice , medicale, saltele medicale, saltele medicale cu arcuri , saltele cu arcuri ,saltele ortopedice medicale, saltele ortopedice , medicale, saltele medicale, saltele medicale cu arcuri , saltele cu arcuri , saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,saltele ortopedice medicale,

Call Now Button