Saltele ortopedice

untitled 2

Saltele ortopedice

Stil Autentique va ofera acum posibilitatea de a comanda saltele cu dimensiuni si grosimi atipice. Acest lucru este valabil pentru toate modelele de saltele prezentate pe site.

In afara de dimensiuni, se mai pot realiza si alte modificari astfel incat produsul sa corespunda cerintelor dvs.

Saltele ortopedice

Aceasta saltea medicala cu proprietati ortopedice, are o grosime de 20 cm si o recomandam tuturor persoanelor care au nevoie de un sezut ceva mai rigid. Acesta ajuta coloana vertebrala sa se mentina intr-o pozitie cat mai corecta, fapt ce duce automat la o ameliorare progresiva. Saltele ortopedice. Fata de clasicele saltele cu plasa de arcuri, aceste saltele medicale ofera un confort si o lunga durata de viata. Salteaua medicala Stil 20 poate fi intoarsa pe ambele parti, acest lucru ajutand la readucerea saltelei la forma initiala. Salteaua are proprietati antialergice, antibacteriene, antiacarieni.

Saltele ortopedice

Structura:
– baza din spuma poliuretanica ultra elastica cu insertii profilate pentru o buna aerisire
– husa interioara antistatica
– textura de acoperire a saltelei este din poliester calitativ la atingere ce absoarbe umiditatea corporala
– aerisirea saltelei se face prin banda tridimensionala ce are o inaltime de 12 cm
– husa lavabila (spalare 30 grade)
– inaltimea saltea: 20 cm
– garantie 4 ani
– durata de viata: peste 10 ani

Saltele ortopedice

Avantaje

  • Sunt reduse punctele de presiune (cu până la 80% față de salteaua tradițională). Acest fapt este important în special pentru cei care dorm în general pe o parte, deoarece necesită o flexibilitate mai ridicată pentru a obține o aliniere corectă a coloanei.
  • Efectul de balans este minimizat față de saltelele tradiționale cu arcuri, o veste bună în special pentru persoanele care au un partener care se foiește în timpul nopții.
  • Dețin proprietăți hipoalergenice. Din acest punct de vedere sunt recomandate persoanelor care suferă de diverse alergii.Saltele ortopedice.
  • Saltelele memory își mențin proprietățile în general o perioadă mai îndelungată, beneficiind și de o perioadă de garanție relativ îndelungată
  • Din punctul de vedere al întreținerii nu sunt foarte pretențioase, deși este recomandat întoarcerea acestora din când în când (atât de pe o parte pe alta, cât și cât și pe lungime). Adițional este recomandat aspirarea periodică a acestora, folosirea unei huse de protecție etc.

Saltele ortopedice

Pentru detalii suplimentare sau cereri speciale vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button