Saltele pat

saltea memory foam stil28

Saltele pat

Stil Autentique va ofera acum posibilitatea de a comanda saltele cu dimensiuni si grosimi atipice. Acest lucru este valabil pentru toate modelele de saltele pat prezentate pe site.

In afara de dimensiuni, se mai pot realiza si alte modificari astfel incat produsul sa corespunda cerintelor dvs.

Saltele pat atipice

Stil Autentique va ofera acum posibilitatea de a comanda saltele cu dimensiuni si grosimi atipice. Acest lucru este valabil pentru toate modelele de saltele prezentate pe site.

In afara de dimensiuni, se mai pot realiza si alte modificari astfel incat produsul sa corespunda cerintelor dvs.

Detalii

Aceasta saltea medicala super-ortopedica, are o grosime speciala de 30 cm, detaliu important in vederea obtinerii unui bun confort ce ajuta la detensionarea musculaturii din zona lombara, a coloanei vertebrale cat si a zonei cervicale. Confortul deosebit cat si lunga durata de viata, sunt atuuri importante ce diferentiaza acest tip de saltele, fata de clasicele modele cu plasa de arcuri. Salteaua medicala Stil 30, datorita grosimi sale (30 cm) este foarte rezistenta la presiunea corporala, fiind indeformabila chiar si atunci cand este folosita de persoane supraponderale. Aceasta poate fi intoarsa pe ambele parti, actiune ce ajuta la readucerea saltelei in forma initiala. Salteaua are proprietati antialergice, antibacteriene, antiacarieni.

Structura saltele pat

– baza din spuma poliuretanica ultra elastica cu insertii profilate pentru o buna aerisire
– husa interioara antistatica
– textura de acoperire a saltelei este din poliester calitativ la atingere ce absoarbe umiditatea corporala
– aerisirea acestui model de saltea se face printr-o banda tridimensionala cu o inaltime de 12 cm
– husa lavabila (spalare 30 grade)
– inaltimea saltea: 30 cm
– garantie 5 ani
– durata de viata: peste 10 an

Impreuna aceste doua straturi permit distribuirea uniforma a greutatii corporale pe toata suprafata mentinand o pozitie corecta a coloanei vertebrale , favorizand circulatia sangelui, evitand neplacutele furnicaturi, beneficiand de 7 zone de automodelare. Acesta saltea are o banda tridimensionala de aerisire ce favorizeaza circulatia aerului avand rolul de a preveni formarea de mucegai, bacterii si acarieni. Aerul trece prin aceasta banda care este elementul esential pentru o ventilare totala garantand o saltea uscata.

Saltele pat ieftine

Pentru detalii suplimentare sau cereri speciale vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button