Saltele pentru TIRURI, rulote, cat si alte mijloace de transport

Saltele pentru TIRURI

Conducatorii auto de TIR – uri stiu cel mai bine ca un drum lung implica sacrificii in ceea ce priveste rezistenta fizica. Tocmai in aceasta idee ne-am propus si am reusit sa venim cu solutii care sa aduca mai mult confort soferilor in momentele dedicate odihnei (saltele pentru TIRURI).

Astfel, realizam la comanda, diferite saltele pentru tiruri, pe dimensiuni potrivite fiecarei cabine. Aceste saltele marca Stil Autentique pot fi personalizate conform cerintelor, preferintelor sau nevoilor fiecarui client in parte. Celor ce au diverse probleme ale coloanei vertebrale, problema des intalnita in randul conducatorilor auto, datorita petrecerii unui numar de ore intr-o pozitie fixa, recomandam achizitionarea unei saltele tip medicale care mentine coloana dreapta. Pentru un confort aparte, maxim chiar, am creat un model special, cu spuma memory, un produs de top al categoriei “saltele pentru tiruri”. Supranumite si ” saltele cu memorie”, aceste produse se muleaza, preluand forma corpului.
Vezi video:

Pe langa confortul deosebit, aceste saltele au multe avantaje, cel mai important fiind reducerea presiunii asupra corpului, astfel ca pe toata perioada somnului vom fi mult mai relaxati si nu vom amorti. Circulatia sangelui, sistemul limfatic, vor functiona mult mai bine pe tot parcursul odihnei.
Toate aceste saltele pentru TIRURI au proprietati antialergice, antibacteriene, iar pe langa dimensiunile atipice, putem aduce modificari in ceea ce priveste grosimea lor.

A oferi angajatilor conditii prielnice de munca, a demonstrat in repetate randuri ca este un factor ce poate creste eficienta, respectiv productivitatea unei afaceri. Aveti o companie de transport rutier ? Oferiti-le angajatilor dvs, conditii bune de condus si odihna, pentru a da un randament cat mai ridicat.

Realizam pe comanda saltele pentru TIRURI, atat din spuma memory , spuma poliuretanica cat si latex. De asemena putem fabrica si saltele pentru rulote, corturi camping, etc, pe diferite forme atipice. La comenzi mai mari, oferim discount-uri.

Comenzi sau informatii despre saltele pentru TIRURI, rulote, corturi:

Telefon: 0785 228 627 / 0723652084
Email: contact@saltelesomiere.com

Call Now Button