Saltele producator

saltele producator

Saltele producator

Salteaua PREMIER ORTOPEDIC este o saltea realizată de fabrica de saltele noastre. Aceasta este confecţionată dintr-o plasă de arcuri bitronconice de tip BONELL cu 5 inele, din sârmă de Oţelcarbon de 2,2 mm, tratate termic la curenţi de înaltă frecvenţă, ceea ce conferă o rezistenţă îndelungată a elasticităţii sârmei. Fiecare rând de ar-curi este legat de următorul printr-o sârmă elicoidală de 1,4 mm, ceea ce conferă rezistenţă la mișcări ale saltelei. Rigidizarea perimetrală a saltelei, cu spumă poliueretanică de înaltă densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lăsarea în timp.

Saltele producator

Câteva gânduri pentru salteaua și somiera ta – Saltele producator

Uneori, parcă şi uiţi complet că există. Dar îţi aminteşti brusc de ea atunci când, dintr-un motiv sau altul, încetează să mai fie cea mai bună prietenă a somnului tău. Când descoperi, deodată, că nu îşi mai face datoria. Atunci te întrebi ce s-a întâmplat, cine şi unde a greşit. Vrei doar atât: să dispară urgent problema şi să te odihneşti. Pentru că nu vrem să ajungi într-un asemenea impas, ne-am gândit să îţi vorbim despre câteva reguli simple şi uşor de respectat care te vor ajuta să păstrezi o relaţie excelentă cu salteaua ta, deci şi cu somnul tău.saltele producator.

Saltele producator

Primul şi cel mai important lucru de ştiut e acela că saltelele din colecţia noastra sunt produse şi testate la cele mai exigente standarde. Calitatea şi rezistenţa lor sunt cea mai importantă promisiune pe care o facem clienţilor noştri. Oferim garanţie şi ghiduri de utilizare menite să înlăture din start apariţia problemelor. În rândurile care urmează veţi descoperi câteva reguli de bună folosinţă, termenii şi condiţiile garanţiei.

Saltele producator

Observaţie: Orice saltea are o durată de viaţă limitată, chiar dacă îndelungată. Îți recomandăm să schimbi salteaua o dată la 8-10 ani. Inevitabil, folosirea îndelungată ajunge să o deterioreze ireversibil; în plus, orice saltea acumulează, în timp, praf şi resturi organice (ţine cont că, pe durata vieţii, un om pierde până la 18 kilograme de piele moartă).

Saltele producator

 

 

Call Now Button