Saltele rotunde

Facand parte dintr-o categorie destul de atipica, aceste saltele sunt produse tot mai cautate, asta si datorita faptului ca paturile rotunde au devenit in ultima perioada produse cu o mare cautare. Mergand pe aceasta idee, am conceput si realizat produse speciale, recomandate mai ales persoanelor cu probleme articulare, ale coloanei vertebrale sau zonei cervicale.Este vorba despre saltele rotunde medicale si saltelememory foam. In fabrica noastra de saltele, producem lucruri calitative la preturi bune, ca fiecare din noi sa-si poata permite momente cu adevarat relaxante.

Paturile rotunde au nevoie de saltele pe masura , astfel ca am creat un produs special cu proprietati medical – ortopedice, antialergice, pe care il recomandam tuturor persoanelor care au probleme cu spatele, zona cervicala. Garantia (5 ani) si durata de viata (peste 10 ani), consideram ca spun totul despre calitatea acestor saltele  medicale. Compozitia din spuma poliuretanica ultra elastica are insertii profilate ce favorizeaza circulatia aerului in interior. La comanda realizam si saltele rotunde medicale cu dimensiuni atipice (serviciu valabil pentru toate modelele de saltele prezentate pe site).

In ultima vreme paturile rotunde sunt favoritele celor ce au dorit sa-si amenajeze camera intr-un mod mai nonconformist, asta datorita design-ului aparte. Prin urmare, paturile rotunde au nevoie de saltele potrivite, respectiv saltele rotunde. Memory (spuma viscoelastica) este materialul ce are si el o cautare ridicata, cu ajutorul lui realizandu-se saltele ce-ti dau cu adevarat o stare de bine si relaxare cand stai in pat. Combinand cele doua idei, am creat aceste saltele rotunde memory grozave mai ales pentru cei ce au probleme articulare, cu zona cervicala sau coloana vertebrala. Vei putea simti diferenta inca de la primele utilizari. Executam la comanda si saltele memory foam cu dimensiuni atipice.

Saltele rotunde Stil Autentique

Aceste saltele  medicale si memory, au fost realizate in ideea de a oferi clientilor nostri produse calitative cu o mare rezistenta.
In aceasta categorie, gasim produse oarecum mai atipice ce se folosesc in special la paturile mari, rotunde.
Materialele utilizate sunt pe masura iar tehnologia folosita ajuta la obtinerea unor produse ergonomice, cu finisaje excelente. Lucram incontinuu pentru a produce noi modele de saltele rotunde care sa aduca mai mult confort in vietile noastre.
Gama nostra de produse vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. In afara de dimensiunile standard, realizam si saltele rotunde (saltele rotunde medicale, saltele rotunde memory) cu dimensiuni atipice. Nici segmentul saltelelor pentriu copii nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse modele de saltele cu structura si compozitii antialergice. In afara de dimensiuni si grosimi, mai putem aduce acestor saltele rotunde si alte modificari ce tin de forma, materiale, etc.