laatex standard prezentare
saltele medicale bucuresti

Saltele si Somiere

Alege sa cumperi direct de la producator saltele si somiere! Am creat aceasta platforma pentru a-ti pune la dispozitie produse care sa acopere toate cerintele in materie de saltele si somiere, cu posibilitatea achizitionarii directe. Principalele insusiri ale acestor saltele si somiere pe care le producem sunt: performanta, siguranta, rezistenta, durabilitatea in timp. Caracteristicile unei saltele, respectiv somiere, ne influenteaza direct confortul, odihna, respectiv starea de sanatate. Informeaza-te apoi investeste in sanatatea ta! Problemele coloanei vertebrale, articulare, sau disconfortul persoanelor supraponderale in timpul somnului, au rezolvari eficiente, rapide, prin achizitionarea unor saltele, somiere, corespunzatoare.
Uita de problema dimensiunilor! Noi nu ne-am rezumat doar la dimensiunile standard. La comanda, realizam saltele si somiere (valabil inclusiv pentru categoria saltele rotunde ) cu dimensiuni potrivite oricarui pat. In plus, putem aduce produselor noastre si alte modificari pentru a le adapta diferitelor preferinte personale.

saltele si somiere

Saltele memory foam

Iti doresti o saltea foarte confortabila? In categoria saltele memory foam gasesti produsele care sa-ti indeplineasca aceasta dorinta ! Saltelele memory foam sunt realizate cu ajutorul celor mai noi si moderne tehnologii in domeniu. Au o structura memorycell, o spuma vasco-elastica. Aceste saltele memory foam iau forma corpului sub efectul greutatii corporale, astfel ca punctele de presiune se reduc considerabil, oferind o senzatie relaxanta, asemeni plutirii. Gradul de fermitate al acestor saltele difera in functie de grosimea primului strat, cel din spuma memory. Avem produse pentru fiecare preferinta iar daca vrei ceva aparte, prin serviciul „saltele la comanda” , putem onora si cerintele atipice.

saltele si somiere

Saltele latex

In categoria saltele latex gasiti o gama diversificata de produse cu proprietati si caracteristici inovatoare, spectaculoase. Latexul este un material natural , antibacterian, biodegradabil, obtinut din arborele de cauciuc. Aceste saltele latex permit aerului sa patrunda in interior, asigurand o ventilatie perfecta, astfel ca salteaua nu se incalzeste si vei avea un somn odihnitor chiar si in perioada zilelor caniculare. Saltelele noastre din latex au sapte zone diferite, cu duritati diferite (moale – tare)pentru a oferi o sustinere medical – ortopedica optima fiecarei zone a corpului (cap, gat, umeri, spate, solduri, picioare).

saltele si somiere

Saltele medicale

Produsele din categoria saltele medicale sunt recomandate in special persoanelor cu diverse problemele ale coloanei vertebrale, zona cervicala sau cea lombara. Structura lor ceva mai rigida ajuta coloana sa ramana intr-o pozitie corecta pe toata perioada somnului. Facand o comparatie cu vechile saltele medicale, ce aveau o compozitie interioara formata din arcuri, aceste noi saltele medicale sunt realizate din spuma poliuretanica, ofera un grad ridicat de relaxare, o excelenta ergonomie si o durata de viata mult mai mare. La realizarea produselor acestei categorii am utilizat materiale calitative, de top, pentru a nu neglija in niciun fel confortul si rezistenta.

saltele si somiere

Saltele rotunde

Saltele rotunde, un segment aflat intr-o mare expansiune , unul dintre motive fiind acela ca paturile rotunde au devenit in ultima perioada produse ce au o cautare tot mai mare. Asadar, un pat rotund are nevoie de o saltea rotunda. Mergand pe aceasta idee, am conceput si fabricat, saltele speciale, recomandate atat persoanelor cu probleme articulare, cat si celor cu disfunctii ale coloanei. Este vorba despre saltele rotunde medicale – ortopedice si in varianta cu spuma memory. Acceseaza sectiunea „saltele la comanda” si in cel mai scurt timp posibil te vei bucura de salteaua dorita.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp