Saltele siesta

saltea memory foam stil15
Saltele siesta
1. Salteaua este confortabilă? – Saltele siesta
Salteaua pe care dormi trebuie să fie confortabilă, adică să te simţi bine când eşti întins pe ea. În acelaşi timp, salteaua trebuie să favorizez odihna şi energizarea în orice moment. Calitatea somnului tău depinde în mare măsură de structura saltelei şi a materi-alelor întrebuinţate.Saltele siesta.
2. Salteaua ta asigură protecţie împotriva depunerii prafului? – Saltele siesta
Trebuie să alegi o saltea care îţi oferă protecţie împotriva depunerii prafului acumulat în urma producerii de energie statică. Smogul electromagnetic este cauzat de numeroasele unde electromagnetice produse de aparatele electronice : televizor, radio, lini-ile şi prizele cu curent electric. Materialele textile din fibre de carbon previn transmiterea de radiaţii prin ţesătură. Saltele siesta.
3. Salteaua este ecologică (făcută din materiale biode-gradabile)? – Saltele siesta
Dezvoltarea noilor materiale a condus din păcate şi la creşterea poluării mediului şi dezvoltarea de substanţe care pot afecta în mod negativ bunăstarea omului. De aceea este important ca alegerea saltelei să fie făcută şi în funcţie de certificarea de conformitate cu standardele ecologice. Aşadar, alege o saltea care este certificată în conformitate aceste cu stan-darde ecologice în vigoare în industria textilă. Saltele siesta.
4. Salteaua este garantată pe mai mulţi ani (considerând că această garanţie se aplică atât pentru interiorul saltelei şi nu doar pentru ţesătura de la exterior)?
Garanţia pentru interiorul saltelei acoperă faptul că în cazul constatării oricăror nereguli, distribuitorul este obligat să înlocuiască salteaua cu un produs nou. Trebuie să ştii că o durată de 10 ani este foarte mare, astfel că dacă distribuitorul acoperă o astfel de perioadă, are argumente solide. În acest caz, vorbim despre un produs de cea mai înaltă calitate. Saltele siesta.
5. Salteaua oferă tot ce este mai bun din clasa din care face parte? – Saltele siesta
Înainte de cumpărare află care sunt avantajele oferite de salteaua respectivă şi compară-le cu alte produse din aceeaşi clasă. Vei observa că pentru saltele similare există diferenţe în ceea ce priveşte distribuitorii, mărcile atât în privinţa preţului cât şi a calităţii produselor. De ce să plăteşti mai mult pentru un somn de calitate dacă poţi obţine ce e mai bun la banii de care dispui?Dormeo s-a străduit în permanenţă să asigure raportul optim între calitatea şi preţul saltelelor sale. Oferim saltele revoluţionare şi de cea mai înaltă calitate la un preţ atractiv. Saltelele noastre oferă toate avantajele pe care alte saltele (mai scumpe) nu le oferă. Saltele siesta.
6. Poţi returna salteaua dacă nu ţi se potriveşte fără să ţi se perceapă costuri supli-mentare? – Saltele siesta
Alegerea complexă a unei saltele te poate conduce la cumpărarea unei saltele care nu  îţi oferă confortul necesar. De aceea este foarte important să ai la dispoziţie o perioadă de testare gratuită a produsului. Poţi folosi salteaua timp de câteva zile şi dacă nu ţi se potriveşte, o poţi returna fără să ţi se perceapă costuri suplimentare şi fără să fii nevoit să dai explicaţii.
Saltele siesta
Call Now Button