Somiere Duble

Alegerea unei somiere duble (rame de pat) trebuie sa fie pentru oricine o decizie foarte importanta si nu privita doar ca un simplu suport pentru saltea deoarece rolul acesteia este unul esential. Somiera este cea care scoate in evidenta calitatile si caracteristicile unei saltele, cea care joaca un rol foarte important in privinta interactionarii corpului cu salteaua, ajutand totodata la obtinerea unui confort rdicat.
Principala caracteristica a unei somiere duble este rezistenta. Din acest motiv am ales lemnul de fag, multistratificat, ca material pentru realizarea lor. Aceste somiere duble se integreaza in structura paturilor mari astfel ca rezistenta chiar este unul dintre factorii ce trebuiesc luati in considerare. Conform specificatiilor fiecarui client in parte, putem incerca sa facem mai multe ajustari astfel incat produsul sa corespunda oricarei nevoi. Compania noastra, Stil Autentique, produce si comercializeaza o gama larga de somiere duble din lemn multistratificat (rame de pat), atat in varianta dimensiunilor standard cat si cea atipica, la comanda.

somiere
de la 490 lei

Autentique 8 este primul produs din categoria somiere duble. Principala caracteristica a acestei somiere este rezistenta aparte, fiind capabila sa faca fata unui uz ridicat, si sa suporte greutati ridicate. Latimea lamelelor bine incastrate in rama din lemn de fag, spune totul despre siguranta acestei somiere duble. Avand ca principal punct forte acest nivel ridicat de rezistenta, somiera se bucura de aprecieri mai ales in sectorul mobilierului hotelier. Garantie 4 ani, durabilitate in timp, peste 10 ani. La comanda realizam si somiere duble Autentique8 cu dimensiuni atipice.

somiere
de la 550 lei

Fara a ne hazarda deloc, putem spune despre somiera dubla Autentique 9 ca reuseste sa imbine perfect toate calitatile, atat in ceea ce priveste rezistenta, respectiv confortul si ergonomia. Mecanismul prin care se regleaza flexibilitatea, prezent in zona de mijloc, este o completare a ideii ca ne-am dorit sa realizam somiere duble ce ofera functii cu adevarat utile. Cu ajutorul lui, printr-o simpla ajustare putem avea un sezut mai moale sau mai tare, in functie de preferinte.  La comanda, relizam si somiere duble cu dimensiuni atipice conforme fiecarui pat in parte.

Avand o vechime de peste 12 ani pe piata productiei mobiliere, brandul Stil Autentique realizeaza doar somiere care sa reprezinte o varianta sigura, stabila, ce garanteaza o lunga durabilitate in timp.
In aceasta categorie  avem disponibile doua produse excelente, obtinute prin prelucrarea lemnului de fag, un proces complex al multistratificarii (intre 16 si 18 straturi). Prin achizitia unei somiere duble Autentique 8 avem asigurata rezistenta oricarui pat iar Autentique 9 ne rasfata prin complexitatea caracteristicilor ce ofera un confort maxim. Ambele somiere pot fi produse in varianta cu dimensiuni atipice.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp