Somiere electrice

Avantajul unei somiere electrice este acela ca poate indeplini multiple functii de ridicare si coborare a corpului, operatiune ce ofera un grad ridicat de confort . In cazul in care sunt integrate intr-un pat medical, aceste somiere electrice reprezinta solutia perfecta si pentru persoanele cu dizabilitati, sistemul de ridicare (prin telecomanda cu fir ) usurand mult manevrarea unei astfel de persoane.
Realizata din lemn multistratificat de fag, ergonomica, si foarte rezistenta, somiere electrice model Autentique1 este produsul ideal pentru toti cei care vor ca sederea in pat sa fie un adevarat moment de relaxare.

somiere
de la 1560 lei

Somiera electrica cu telecomanda

Somiere electrice cu telecomanda. Autentique1 poate indeplini diferite functii de ridicare si coborare a corpului cu ajutorul celor cinci segmente mobile, independente. Motorul acestei somiere electrice se actioneaza prin telecomanda (cu fir), zgomotul fiind aproape imperceptibil. Ergonomica si cu performante deosebite, somiera electrica Autentique1 este recomndata in special persoanelor imobilizate, astmatice, in varsta, dar si celor ce-si doresc ca statul in pat sa reprezinte un adevarat moment de relaxare.

pat medical
de la 1970 lei

Pat medical

Autentique10 face parte din categoria de somiere electrice care este de fapt un pat medical ce poate indeplini multiple functii (recuperare medicala, perioade postoperatorii sau de convalescenta). O alta utilitate deosebita este aceea ca ofera pozitii corecte de inclinare in timpul somnului pentru persoanele cu astm bronsic.
Acest pat medical poate ajuta si persoanele cu diverse dizabilitati prin usurinta cu care poate fi manevrat din telecomanda si contribuie la o calitate mai buna a vietii pentru persoanele in varsta ce au un grad scazut al mobilitatii. Aceasta ultima idee vine in sprijinul personalului (asistentii sociali) diverselor institutii (camine batrani, centre seniori) cat si a clinicilor medicale, acolo unde un pat medical Autentique10 ar usura mult la operatiunile de ridicare si manevrare ale unei persoane in varsta.