Somiere hoteliere

Somiere hoteliere

 

Structura pentru somiere hoteliere este realizata din panouri aglomerate lemn, cu traversa de legatura din lemn de fag sau brad.
O alta forma de realizare a structurii este cea formata dintr-un sistem de prindere cu cleme si arcuri sinusoidale.
Rama superioara din lemn masiv (fag sau brad), poate avea un sistem de arcuri din otel, grosime 2,2 mm si este invelita cu material matlasat, acelasi din care sunt realizate si saltele.
Lateralele sunt imbracate cu burete T21 de 2 cm, partea superioara avand burete T21 de 1 cm.

Modelul standard de somiere hoteliere are patru picioare de 5 sau 10 cm. Inaltimea este de 25 cm sau 30 cm.

Optional picioarele pot fi inlocuite cu rotile, ceea ce face ca operatiunile de curatenie sa fie lipste de efort. Deasemeni rotilele pot avea si sistem cu frana pentru a evita deplasarea pentru somiere hoteliere, respectiv patului.

La comanda, somiere hoteliere pot fi tapitate cu acelasi material folosit la decoratiunile interioare, cum ar fi draperiile, cuverturile, stofele, etc, astfel creeandu-se o ambianta cromatica a camerei.
Deasemeni tot la comanda, somierele pot avea un sistem de fixare ce uneste paturile in cazul in care salteaua este dintr-o bucata. (la camerele twin/ double).

anti6
de la 530 lei

Somiera rabatabila Antentique 6 – Somiere hoteliere

Autentique 6, o somiera rabatabila (somiere hoteliere) ce se deosebeste de alte modele prin grija acordata detaliilor. Sistemul de reglare a duritatii acestei somiere a fost special conceput in ideea de a ajuta saltelele de calitate (saltele latex, saltele memory foam, etc) sa-si puna in valoare calitatile. In categoria somiere rabatabile, acest model se recomanda a fi o buna optiune pentru toti cei cu diferite probleme ale picioarelor, zonei lombare si cervicale.

anti5
de la 475 lei

Somiera rabatabila Antentique 5 – Somiere hoteliere

Somiera rabatabila Autentique 5(somiere hoteliere) aduce un mare plus de calitate prin multiplele ei posibilitati de reglare a unghiului de inclinare in zona capului si ale picioarelor, cu ajutorul unui mecanism propriu de ridicare. In partea de mijloc, somiera prezinta un sistem de reglare a flexibilitatii format din doi regulatori care mutati spre centru fac somiera rigida, respectiv mai moale cand sunt trasi in partile extreme. Lamelele late, extrem de bine ancorate in rama, ofera o stabilitate deosebita patului, astfel ca grija sigurantei este pe deplin rezolvata.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp