Somiere rabatabile

Somiere rabatabile

Aceste somiere rabatabile aduc un plus de calitate prin multiplele lor posibilitati de reglare a unghiului de inclinare in zona capului si al picioarelor. Rabatarea se realizeaza cu ajutorul unui sistem de ridicare/coborare. Somierele rabatabile marca Stil Autentique au lamele din lemn, foarte bine ancorate in rama, acest detaliu ajutand la obtinerea unei stabilitati deosebite a patului.
Pe langa finetea si grija acordata detaliilor, aceste somiere rabatabile ofera un grozav suport ergonomic saltelelor de calitate (saltele memroy foam, saltele latex, saltele medicale). Recomandam produsele din categoria „somiere rabatabile” celor ce au diferite probleme cu picioarelor sau coloana vertebrala.

somiere
de la 475 lei

Somiera rabatabila Autentique 5 aduce un mare plus de calitate prin multiplele ei posibilitati de reglare a unghiului de inclinare in zona capului si ale picioarelor, cu ajutorul unui mecanism propriu de ridicare. In partea de mijloc, somiera prezinta un sistem de reglare a flexibilitatii format din doi regulatori care mutati spre centru fac somiera rigida, respectiv mai moale cand sunt trasi in partile extreme. Lamelele late, extrem de bine ancorate in rama, ofera o stabilitate deosebita patului, astfel ca grija sigurantei este pe deplin rezolvata.

somiere
de la 530 lei

Autentique 6,  ce se deosebeste de alte modele prin grija acordata detaliilor. Sistemul de reglare a duritatii acestor somiere rabatabile a fost special conceput in ideea de a ajuta saltelele de calitate (saltele latex, saltele memory foam, etc) sa-si puna in valoare calitatile. In categoria somiere rabatabile, acest model se recomanda a fi o buna optiune pentru toti cei cu diferite probleme ale picioarelor, zonei lombare si cervicale.

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button
× Comanda prin Whatsapp