Somiere simple

Asa cum o spune si denumirea categoriei, acest model din clasa  somierelor simple a fost creat pentru paturile simple. Vorbim despre produse calitative, ce fac parte dintr-o clasa superioara, modelele Autentique3 si Autentique4 avand o rezistenta deosebita.
In afara de rezistenta, flexibilitatea lamelelor ofera un inalt suport ergonomic astfel incat calitatile unei saltele latex sau memory foam sa fie scoase in evidenta la capacitate maxima atunci cand structura patului are integrata o astfel de somiera.

somiere
de la 350 lei

Somiera din lemn multistratificat de fag, model Autentique 3, este un produs de somiere simple ce apartine unei clase superioare. Pe langa rezistenta, principalul atribut al acesteor somiere simple il reprezinta suportul ergonomic oferit de sistemul de reglare a rigiditatii lamelelor. Aceste lamele sunt flexibile, rezistente, latime 38 mm, si au fiecare o miscare independenta. Calitatile unei saltele din latex sau memory foam vor fi scoase in evidenta la capacitate cu ajutorul acestei somiere.

somiere
de la 415 lei

Acest model de somiere simple, din lemn, a fost creata special pentru cei ce au nevoie de un produs foarte rezistent. Lamelele late, usor curbate, ce vin incastrate direct in rama, fac fata cu succes situatiilor in care patul este supus unui uz ridicat (atat uz casnic cat si la hoteluri, pensiuni). Bara transversala de sub lamele ofera un plus de siguranta si impiedica distantarea ramelor. Aceste somiere simple recomandate in special persoaneleor cu greutati corporale mai ridicate.

somiere
de la 195 lei

Autentique 11 este o somiera din lemn multistartificat, pentru pat simplu. Pretul accesibil face ca aceastor somiere simple sa poata fi o solutie cu adevarat economica dar in acelasi timp sa pastreze si un bun standard al calitatii. Acest model de somiere simple suporta orice tip de saltea si ofera o flexibilitate destul de buna.