Somiere

Cand optam pentru achizitionarea unei somiere (rame de pat), trebuie sa fim constienti ca aceasta componenta a patului este destul de importanta. Rolul unei somiere poate avea un impact major, astfel ca nu ar trebui sa facem greseala de a o privi doar ca pe un simplu suport pentru saltea.
Somiera poate scoate in evidenta caracteristicile si calitatile unei saltele, felul in care corpul interactioneaza cu salteaua si mai ales confortul din timpul somnului.
Compania noastra produce si comercializeaza somiere din lemn multistratificat (rame de pat), de inalta calitate. Gama produselor noastre variaza de la modelele simple, fixe, duble, rabatabile la cele electrice cu motor si actionare prin telecomanda.

somiere
de la 1560 lei

Somiera electrica cu telecomanda, Autentique1 poate indeplini diferite functii de ridicare si coborare a corpului cu ajutorul celor cinci segmente mobile, independente. Motorul acestei somiere electrice se actioneaza prin telecomanda (cu fir), zgomotul fiind aproape imperceptibil. Ergonomica si cu performante deosebite, somiera electrica Autentique1 este recomndata in special persoanelor imobilizate, astmatice, in varsta, dar si celor ce-si doresc ca statul in pat sa reprezinte un adevarat moment de relaxare.

somiere
de la 350 lei

Somiera din lemn multistratificat de fag, model Autentique 3, este un produs ce apartine unei clase superioare. Pe langa rezistenta, principalul atribut al acestei somiere il reprezinta suportul ergonomic oferit de sistemul de reglare a rigiditatii lamelelor. Aceste lamele sunt flexibile, rezistente, latime 38 mm, si au fiecare o miscare independenta. Calitatile unei saltele din latex sau memory foam vor fi scoase in evidenta la capacitate cu ajutorul acestei somiere.

somiere
de la 415 lei

Acest model de somiera simpla, din lemn, a fost creata special pentru cei ce au nevoie de un produs foarte rezistent. Lamelele late, usor curbate, ce vin incastrate direct in rama, fac fata cu succes situatiilor in care patul este supus unui uz ridicat (atat uz casnic cat si la hoteluri, pensiuni). Bara transversala de sub lamele ofera un plus de siguranta si impiedica distantarea ramelor. O somiera recomandata in special persoanelor cu greutati corporale mai ridicate.

somiere
de la 475 lei

Somiera rabatabila Autentique 5 aduce un mare plus de calitate prin multiplele ei posibilitati de reglare a unghiului de inclinare in zona capului si ale picioarelor, cu ajutorul unui mecanism propriu de ridicare. In partea de mijloc, somiera prezinta un sistem de reglare a flexibilitatii format din doi regulatori care mutati spre centru fac somiera rigida, respectiv mai moale cand sunt trasi in partile extreme. Lamelele late, extrem de bine ancorate in rama, ofera o stabilitate deosebita patului, astfel ca grija sigurantei este pe deplin rezolvata.

somiere
de la 530 lei

Autentique 6, o somiera rabatabila ce se deosebeste de alte modele prin grija acordata detaliilor. Sistemul de reglare a duritatii acestei somiere a fost special conceput in ideea de a ajuta saltelele de calitate (saltele latex, saltele memory foam, etc) sa-si puna in valoare calitatile. In categoria somiere rabatabile, acest model se recomanda a fi o buna optiune pentru toti cei cu diferite probleme ale picioarelor, zonei lombare si cervicale.

somiere
de la 490 lei

Autentique 8, o somiera dubla cu o rezistenta aparte, capabila sa faca fata unui uz ridicat, si sa suporte greutati ridicate. Latimea lamelelor bine incastrate in rama din lemn de fag, spune totul despre siguranta acestei somiere. Avand un astfel de punct forte la nivel de rezistenta, somiera se bucura de aprecieri si in sectorul mobilierului hotelier.

somiere
de la 550 lei

Fara a ne hazarda deloc, putem spune despre somiera dubla Autentique 9 ca reuseste sa imbine perfect toate calitatile, atat in ceea ce priveste rezistenta dar mai ales confortul de inalt nivel. Mecanismul de reglare a flexibilitatii prezent in zona de mijloc, este o completare a ideii ca ne-am dorit sa realizam o somiera ce ofera functii cu adevarat utile.

somiere
de la 195 lei

Autentique 11 este o somiera din lemn multistartificat, pentru pat simplu. Pretul accesibil face ca aceasta somiera sa poata fi o solutie cu adevarat economica dar in acelasi timp sa pastreze si un bun standard al calitatii. Acest model de somiera suporta orice tip de saltea si ofera o flexibilitate destul de buna.