Totul despre somiere electrice Stil Autentique 1

somiere electrice Stil Autentique

In acest articol “Totul despre somiere electrice Stil Autentique 1”, iti oferim informatii necesare pentru a te putea decide daca doresti sau nu sa achizitionezi un astfel de produs.
Somiera electrica model Autentique1 este realizata din lemn multistratificat de fag. Complexitatea functionalitatii a fost obtinuta cu ajutorul unor utilaje tehnologice avansate in prelucrarea lemnului. Aceasta somiera electrica a fost conceputa pentru oferi un nivel ridicat de confort dar si pentru a usura viata. Toate astea gratie multiplelor functii pe care le poate indeplini.

Lamelele somierei au 38 mm latime si sunt foarte flexibile. Acesta caracteristica le ajuta sa fie rezistente, o proprietate importanta in special pentru persoanele supraponderale. Fiecare lamela in parte are miscarea sa independenta. La mijlocul somierei exista un sistem care permite reglarea duritatii. El este format din doi regulatori mobili ce vin fixati pe lamela. Atunci cand regulatorii sunt mutati spre centru, somiera devine mai rigida. Daca ii lasam in partile extreme, vom avea o somiera mai flexibila, ceea ce poate fi ideal daca utilizam o saltea medicala.
Multiplele functii de ridicare, respectiv coborare, pe care le are somiera electrica Autentique1, sunt realizate cu ajutorul unui motor (fabricatie germana)care se actioneaza foarte usor, printr-o telecomanda. Silentiozitatea este un alt mare avantaj pe care il are aceasta somiera electrica, zgomotul produs fiind aproape imperceptibil.
Somiera electrica cu telecomanda, model Autentique1 este un produs special recomandat atat persoanelor dornice sa se bucure de adevarate momente relaxante(vizionare tv, simpla relaxare, citit, somn, etc)dar mai ales celor imobilizate, cu diferite probleme medicale. Referitor la acest ultim aspect, ne adresam in special persoanelor astmatice, care trebuie sa doarma intr-un unghi inclinat, pentru a preveni sufocarea.

Garantii – Somiere electrice Stil Autentique 1

– motor: 2 ani
– cadru lemn: 4 ani
– lamele: 4 ani

Dimensiune sectiune rama: 60 mm latime x 28 mm grosime
La comanda putem realiza aceasta somiera electrica si pe alte dimensiuni atipice, conforme cerintelor clientului. Exemplu: 145 x 195 x h 35 cm.

Somiere electrice Stil Autentique
Aceste somiere electrice din lemn multistratificat sunt fabricate pentru a furniza clientilor nostri produse calitative, rezistente si ergonomice. Lucram in continuare la proiectarea altor produse noi, care sa raspunda chiar si exigentelor cele mai severe. Gama produselor noastre este una destul de extinsa. Avem solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Mai mult, ne putem adapta oricarui proiect astfel incat sa gasim o solutie pentru fiecare nevoie.

Call Now Button